Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

10

0 hozzászólás

4K-s és még gyors is a Viotek új monitorja

A GFI27QXA 4K-s felbontás és 144Hz-es képfrissítési sebességet is tud.


Manapság már egyáltalán nem nagy szám, ha egy monitor 4K-s felbontással rendelkezik. Ugyanígy elég széles kínálatból válogathatunk a magas képfrissítési sebességű termékekből is 144Hz-től akár 240Hz-ig. Ám az már ritkább, hogy e két tulajdonságot egy termék ötvözze magában.
 


A Viotek új, GFI27QXA monitorja viszont pontosan ezt kínálja. A 27 hüvelykes IPS panel felbontása ugyanis 3840*2160 pixel, amit 144Hz-es sebességen képes frissíteni. Emellé 5 ms-os válaszidő jár, valamint nem maradt ki a VESA Adaptive Sync funkció sem, amely mind az AMD FreeSync, mind az Nvidia G-Sync technológiáját támogatja.

 

A monitor három árnyékolólemezzel is el van látva. Hátoldalán 2 db HDMI 2.0, 2 db DisplayPort 1.4 és egy jack csatlakozó kapott helyet. A talpon több dimenzióban állítható a képernyő: dönthető, emelhető és süllyeszthető, forgatható, sőt, még 90 fokban pivot állásba is forgathatjuk.
 


Mindezért elég mélyen a zsebünkbe kell azonban nyúlni, mivel a Viotek GFI27QXA ajánlott fogyasztói ára 830 dollár körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!