Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Sharp UA-HD40E-T Plasmacluster légtisztító párásító funkcióval

Specifikáció

Listaár: 104 390 Ft

Online ár: 102 290 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 95 130 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kalkuláció ...
Kérem várjon ...
-
+
Ajánlott helyiségméret 28 m2
Tömeg 7.9 kg

Sharp UA-HD40E-T Plasmacluster légtisztító párásító funkcióval

Tulajdonságok

Védje lakása levegőjét a Sharp Plasmacluster légtisztítókkal
Otthonaink levegője egyre gyakrabban szennyezettebb, mint a külső levegő. A szmog különböző anyagokból: PM2,5 és PM10 szálló porból, ózonból (O3), nitrogén-dioxidból (NO2), policiklusos aromás szénhidrogénekből (WWA) és a tüzelésből származó illékony szerves vegyületekből (VOC) áll. A szmog, de még egy egyszerű házi kandalló is számos betegség forrása lehet. A légszennyezés veszélyt jelent az asztmásokra, az allergiásokra, a kismamákra és a gyerekekre, allergiás reakciókat, asztmás rohamot, légzési nehézségeket, köhögést, szívpanaszokat okozhat. A túl száraz levegő kiszárítja a légutakat borító nyálkahártyát, bőrreakciókat, szemviszketést, torokfájást és megfázást okozhat. A biológiai szennyezés szintén komoly kockázatot jelent az emberi szervezetre. Nap mint nap baktériumok, vírusok, poratkák, penész és más gombafajták, valamint pollen támadásának vagyunk kitéve. Ezeket a kockázati tényezőket a szó szoros értelmében kiszűri a Sharp Plasmacluster légtisztító.

A Sharp légtisztítók előnyei
Szeretné, hogy otthona levegője a lehető legjobb legyen? Ebben segítenek Önnek az eredeti Plasmacluster Ion technológiával készült Sharp légtisztítók. Az egész világon több millió ház és lakás levegőjét teszik allergén-, penész-, gomba- és szennyezésmentessé. Egyes modellek automatikus páraszabályozással is rendelkeznek, így Ön és szerettei minden egyes lélegzetvételt élvezni fognak tiszta és egészséges lakásukban.

Plasmacluster Ion Ionizációs légtisztító
A Plasmacluster ionok a természetben megtalálható pozitív és negatív töltetű ionok megfelelői, ezért sűrűségtől függetlenül biztonságosak az emberekre és az állatokra. A Plasmacluster Ion készülék szabadalmazott ionizációs technológiája számos előnnyel rendelkezik. Eltávolítja és vízrészecskékké változtatja a vírusokat, a baktériumokat és a penészspórákat. Semlegesíti a szagokat, így a dohányfüstöt is.

HEPA szűrő
A HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű porszemcsék – köztük a PM10 és PM2,5 szálló por - 99,97%-át kiszűri a légtisztítón átáramló levegőből. Hasonló sorsra jut a dohányfüst és mindenfajta fű, fa- és virágpollen is, ami remek hír az allergiások számára. Az állatszőr allergiát okozó részecskék szintén a HEPA szűrőben landolnak.

Szénszűrő
Az aktív szén elnyeli a kellemetlen szagokat és káros gázokat. A szénszűrő legjobb változata még a nitrogén-oxidot és a kén-dioxidot is magába szívja.

Funkciók
A légtisztító csatlakoztatás után azonnal működésre készen áll. A levegő minőségét ellenőrző érzékelők a szennyezőanyagok mennyiségének megfelelően szabályozzák a ventilátor működését, hogy minél gyorsabban megtisztítsák tőlük a helyiség levegőjét.

  • Kb. 28nm2 alapterülethez ajánlott
  • Pollen — pollenmentes funkcióban az érzékelő a legalacsonyabb pollenszintre is reagál, így a készülék azonnal észleli és eltávolítja a levegőből a virágport és a szennyeződéseket.
  • Clean Ion Shower — alváshoz készíti elő a helyiséget. Tíz percig erős levegőfúvással, nagy sűrűségben bocsátja ki a Plasmacluster ionokat, eltünteti a port, csökkenti az elektrosztatikus töltést, majd hatvan percre párásító üzemmódba kapcsol.
  • Éjszakai üzemmód — a készülék a lehető leghalkabban dolgozik, hogy ne zavarja a háziak álmát.
  • Timer — ezzel a funkcióval úgy programozhatja be a légtisztítót, hogy ha hazaér, tiszta legyen a levegő, és akkor sem kell emlékeznie arra, hogy kikapcsolja, amikor reggel munkába indul.
  • Auto Louver — a levegőfúvó zsalu automatikus nyitása és zárása.
  • Autorestart — áramszünet esetén ez a funkció memorizálja az utolsó beállított üzemmódot.
  • Gyerekzár — megakadályozza, hogy a gyerekek bekapcsolhassák a készüléket.
  • Kerekek és fogantyúk — ezek a készülék házában található elemek jelentősen megkönnyítik a mozgatást

Automatikus üzemmód
Érzékelőrendszere folyamatosan méri a légminőséget, és úgy irányítja a készülék működését, hogy a levegő tiszta és megfelelő páratartalmú legyen.
 
Frissít
A Plasmacluster ionok úgy tisztítják meg a levegőt, mint a természetes környezetben létrejövő pozitív és negatív töltetű ionok.
 
Védi egészségünket
A Plasmacluster ionok közömbösítik a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat, az allergéneket, a poratkákat ill. a kellemetlen szagokat, és hidratálják a bőrt.

Semlegesíti az elektrosztatikus töltést
A különböző anyagok pozitív és negatív töltéssel is feltöltődhetnek. A Plasmacluster ionok csökkentikaz elektrosztatikus töltést.
 
Eltávolítja a port
Az alapszűrőn fennakadnak a porszemek és a levegő- ben szálló egyéb nagyméretű részecskék.

Csökkenti a kellemetlen szagokat
A szénszűrő a háztartás számos kellemetlen szagát kiszűri

Csökkenti a pollen és a penészspórák mennyiségét
Az új HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű részecskék (így a PM10 és PM2,5) 99,97 %-át kiszűri a levegőből.

Tartós szűrők
A HEPA szűrők és a szénszűrők akár 10 éven keresztül is használhatók, a párásító szűrőt szintén tízévente ajánlott cserélni.
 
Párásít
A természetes párolgást biztosító párásító csökkenti az arcüreg problémákat és a száraz levegő okozta panaszokat.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: péntek (01.21)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: péntek (01.21)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: péntek (01.21)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (01.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb köv. hétfő (01.24)
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Aznapi átvétel Budapest területén Foxpost automatában
Foxpost csomagpont
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You