Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AVM FRITZ!Box 7590 International WLAN router modemmel Beépített modem: ADSL, VDSL 2.4 GHz, 5 GHz 2.533 MB/s

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. december 03

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
129 990 Ft

AVM FRITZ!Box 7590 International WLAN router modemmel Beépített modem: ADSL, VDSL 2.4 GHz, 5 GHz 2.533 MB/s

AVM FRITZ Box 7590 Nemzetközi - Router - WLAN

WLAN útválasztó akár 2 533 MBit / s-ig
Gyors internet a VDSL vagy az ADSL kapcsolatnak köszönhetően
Intelligens WLAN 4x4-es többfunkciós MIMO-val sok mobileszköz rugalmas integrálásához Egyidejűleg
WLAN támogatás 2,4 és 5 GHz-es kapcsolatokhoz egyidejűleg
A Mediaserver zenét, képeket és videókat biztosít az otthoni hálózatban lévő eszközökhöz
4 x Gigabit Ethernet
2 x USB 3.0 memória és nyomtató számára
DECT bázisállomás legfeljebb 6 készülékhez
2 xa / b port analóg telefonokhoz, üzenetrögzítőkhöz és faxokhoz
ISDN S0 busz ISDN telefonokhoz vagy ISDN telefonrendszerekhez

Minden a fedélzeten a zászlóshajón
Fedezze fel a FRITZ! Box 7590 legjobb modelljét egy teljesen új designban. A nagysebességű WLAN többfunkciós MIMO biztosítja a még nagyobb hatótávolságot és sebességet. A legmodernebb hardver architektúra és a leggyorsabb kapcsolatok a 7590-es professzionálisvá teszik az otthoni hálózatot.

Ellenőrzés 300 MBit / s-ig
A felügyeleti rendszer használatával a 7590 új szabványokat állít be, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 300 MBit / s-ot tölthessen le. Így a sebesség háromszorosodik a DSL kapcsolatnál. A high-end WLAN mellett a gyors tempójú Gigabit LAN és a nagy teljesítményű USB 3.0 portok tökéletesítik a nagysebességű hálózatot. A felső berendezés magában foglal egy teljes körű telefonrendszert is, üzenetrögzítővel és fax funkcióval.

A telefonhívások szórakoztatása
A FRITZ! Box 7590 készülékkel egy teljes körű telefonrendszert kap, amelyhez minden telefon csatlakoztatható, legyen az IP, ISDN vagy analóg. A FRITZ! App Fon segítségével egyszerűen telefonálhat az okostelefonján keresztül. Ezenkívül az alkalmazás bármikor felhívásokat és hangüzeneteket is tájékoztat. Az üzenetrögzítő és a fax funkció, beleértve az e-mail továbbítást, további kényelmet biztosít.

Mindig jól szórakoztat
Élvezze a tökéletes szórakozást az otthoni hálózaton. A nagy teljesítményű USB 3.0 portok a 7590-es multimédiás központot alkotják: a zene, a képek és a filmek azonnal elérhetők több eszközön. Lélegzetelállító HD televízió és kedvenc zenéje vár rád - és nem fordítva.

Bizonyára FRITZ! Box
A FRITZ! Box átfogó biztonsági koncepciója védi a kommunikációt. Folyamatosan teszteljük és fejlesztjük. Ennek fontos része a frissítések. Rendszeresen új verziókat biztosítunk - kérésre a FRITZ! Box automatikusan frissíti magát.

FRITZ! OS - a FRITZ mögötti zseni!
A FRITZ! OS, a FRITZ! Box intelligens operációs rendszere biztosítja az otthoni hálózat összes eszközének zökkenőmentes együttműködését. Hagyja magát újra és újra inspirálni új funkciókkal és fejlesztésekkel. A FRITZ! Apps segítségével az okostelefonon keresztül, útközben, vagy otthoni hálózatban hívhat, vagy webkamerát vezérelhet. Természetesen minden frissítés és alkalmazás ingyenes.

Kiváló egyszerűség
A FRITZ! Box működési koncepciója, amelyet a kereskedelmi sajtó dicsér, és a felhasználók dicsérik, csak egy célt szolgál: a lehető legegyszerűbbé tenni mindent. Ezt egy világos felhasználói felület és asszisztens biztosítja, akik lépésről lépésre kísérik Önt.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Szülői felügyelet, Push Service, Cloud Contacts, Online Storage · Biztonságos távoli hozzáférés az interneten keresztül VPN-el (IPSec) · FRITZ! NAS - az otthoni hálózat összes adatának megosztott tárolója · Támogatja az IPv6-t az internet, az otthoni hálózat és a telefonálás számára · WLAN-hozzáférés - biztonságos böngészés a barátok és a látogatók számára · FRITZ! OS MyFRITZ!, FRITZ! App, Smart Home funkciókkal és így tovább · " fritz.box" : tiszta felhasználói felület, intuitív a böngészőn keresztül

Műszaki adatok: 10/100 Mbit/s WAN portok: 1 x · 10/100/1000 Mbit/s portok száma: 4 x · Beépített modem: ADSL, VDSL · Gyártói szám: FRITZ!Box 7590 International · ISDN csatlakozók száma (S0): 1 x · Kettős sávra képes: 2,4 GHz és 5 GHz · Termék típus: WLAN router modemmel · USB 3.0 csatlakozók száma: 2 x · WLAN frekvencia: 2.4 GHz, 5 GHz · WLAN szabvány: IEEE802.11ac, IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n · WLAN átviteli sebesség, 2,4 GHz: 800 Mbit/s · WLAN átviteli sebesség, 5 GHz: 1.733 Mbit/s · WLAN összes átviteli sebesség: 2.533 MB/s · a/b portok száma: 2 x · Üzenetrögzítő: Igen

Szállítás tartalma: FRITZ! Box 7590, Hálózati adapter, 4,25 m hosszú DSL telefonkábel, 4 m hosszú DSL kábel, 1,5 m hosszú LAN kábel, TAE / RJ45 adapter, TAE / RJ11 adapter, Telepítési utasítások (többnyelvű)

Figyelem: Ez az ajánlat nem érvényes viszonteladók számára!


A termék gyártója: AVM
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.06)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 120 890 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You