Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AVM FRITZ!Box 6660 Cable WLAN router modemmel Beépített modem: Kábel 2.4 GHz, 5 GHz 2.4 Gbit/s

Jótállás: 2 év

Rendelhető


133 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 124 610 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

AVM FRITZ!Box 6660 Cable WLAN router modemmel Beépített modem: Kábel 2.4 GHz, 5 GHz 2.4 Gbit/s

AVM FRITZ! Box 6660 kábel

Router beépített kábelmodemmel minden kábelcsatlakozáshoz
Támogatás a DOCSIS 3.1-hez 2x2 OFDM csatornacsomagolással
Biztonságos internethasználat az előre beállított tűzfalnak köszönhetően
Innovatív Wi-Fi 6, igényes otthoni hálózathoz, különféle WLAN-eszközökkel
Maximális tartomány és rendkívül gyors átvitel 2400 Mbit / s (5 GHz) és 600 Mbit / s (2,4 GHz)
Háló mester funkció: A FRITZ! Box egyesíti az elosztott WLAN hozzáférési pontokat (például a FRITZ! Repeater) egy dinamikus, intelligens WLAN hálózatba.
VoIP telefonrendszer sokoldalú kényelmi funkciókkal
DECT alap akár 6 vezeték nélküli telefonhoz (pl. Minden FRITZ! Fon modell), valamint kapcsolható aljzatokhoz és FRITZ! DECT radiátorvezérlőkhöz
Egyszerű, német nyelvű felhasználói felület minden beállításhoz
Zene, filmek és képek biztosítása integrált médiaszerverek, pl. B. a Smart TV-n
A MyFRITZ-vel! Biztonságos hozzáférés a FRITZ! Boxhoz és a hálózati tároláshoz a világ bármely pontjáról
Gyerekzár sokoldalú szűrőkkel, pl. B. Időkorlátos internet-hozzáférés, webhelyek és cserék blokkolása

A Wi-Fi 6 és 2,5 Gigabites LAN rendkívül gyors a kábelcsatlakozásnál
A FRITZ! Box 6660 kábel a FRITZ! Box összes funkcióját a kábelcsatlakozásba hozza. Felszerelve az innovatív Wi-Fi 6-tal, a sokoldalú VoIP telefonrendszerrel, amely DECT-alapot biztosít a vezeték nélküli telefonáláshoz és az intelligens otthoni alkalmazások vezérléséhez, a FRITZ! Box 6660 kábel a modern otthoni hálózat legmagasabb igényeinek teljes platformját képviseli. A beépített DOCSIS 3.1 kábelmodemmel és a rendkívül gyors 2,5 gigabites LAN-mal a FRITZ! Box 6660 kábelt gigabites sebességre tervezték a csatlakozásnál, és minden kábelszolgáltató számára alkalmas.

Innovatív Wi-Fi 6 (WLAN AX) otthoni hálózathoz, sok WLAN eszközzel
Az új standard Wi-Fi 6 figyelembe veszi a folyamatosan növekvő WLAN-eszközök számát. Az okostelefonoktól a táblagépekig, a PC-kig, a 4K-os televíziókig és a hangszórókig az intelligens lámpákig egyre több eszközt használnak a WLAN-ban egyszerre. A késleltetés csökkentésével a Wi-Fi 6 biztosítja a gyors és stabil adatátvitelt. Összesen 2400 Mbit / s az 5 GHz-es sávban és 600 Mbit / s a 2,4 GHz-es sávban elérhető számos párhuzamos alkalmazáshoz. A magas adatátviteli sebességgel a Wi-Fi 6 hosszabb akkumulátor-élettartamot is biztosít az otthoni hálózatban lévő mobil eszközök számára.

Erős, mint egy központ a WiFi hálózatban
WLAN hálózati központként a FRITZ! Box 6660 kábel az otthoni hálózat legmagasabb igényeihez készül. Elosztott WLAN csomópontok (például FRITZ! Box és több FRITZ!) Mesh Repeater) egyetlen intelligens WLAN hálózatba. A FRITZ! Box 6660 kábel képezi a WiFi háló közepét (hálózati mester) és aktívan vezérli az összes többi hozzáférési pontot, így az otthoni hálózatban használt WiFi végkészülékeket mindig a legjobb összeköttetéssel kell bejelentkezni a hozzáférési pontba (WiFi háló vezérlés).

Telefonálási lehetőségek minden igényhez
Az integrált VoIP PBX csatlakozóval rendelkezik egy analóg telefonhoz és egy DECT bázisállomáshoz akár hat vezeték nélküli telefonhoz (például az összes FRITZ! Fon modellhez). A WLAN-on keresztül az IP-telefonok és az okostelefonok szintén teljes értékű telefonokká válnak a kapcsolaton. Beépített üzenetrögzítővel, helyi és online telefonkönyvekkel, valamint számos kényelmi funkcióval a telefonálás - még professzionális környezetben is - semmit sem kíván meg. A FRITZ! Box az intelligens otthoni eszközöket is vezérli, például a kapcsolható FRITZ! DECT 200 és 210 aljzatokat és a FRITZ! DECT 301 radiátorvezérlőt a DECT rádión keresztül.

Sokoldalú multimédiás funkciók
A FRITZ! Box csatlakoztatott USB-tárolókat, online tárhelyeket és az azokon tárolt tartalmakat hoz az otthoni hálózatra. A NAS-kapcsolattal rendelkező integrált médiaszervernek köszönhetően a tárolt filmek, zene és képek - pl. B. okostelefon segítségével - elosztva a lejátszási eszközökhöz. A FRITZ! Box 6660 kábel tehát egy erőteljes platformot alkot a hálózatba csatlakoztatott multimédiás alkalmazásokhoz, például IPTV, igény szerinti videó és streaming. Számos öko-automatizmusnak köszönhetően a FRITZ! Box 6660 kábel használata mindig nagyon gazdaságos.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Internetzugang- Router beépített kábelmodemmel minden kábelcsatlakozáshoz - A DOCSIS 3.1 támogatása 2x2 OFDM csatornacsomagolással - Lefelé kompatibilis a DOCSIS 3.0-val 32x8 csatornás kötegeléssel - Biztonságos internethasználat az előre beállított tűzfalnak köszönhetően - Internet-hozzáférés lehetséges LTE vagy UMTS mobiltelefon-boton keresztül - Biztonságos távoli hozzáférés a házhoz - vagy vállalati hálózat VPN-en keresztülWLAN- Innovatív Wi-Fi 6, igényes otthoni hálózathoz, különféle WLAN végkészülékekkel - Maximális hatótávolság és ultragyors átvitel 2400 Mbit / s (5 GHz) és 600 Mbit / s (2,4 GHz) - Mesh mester funkció: A FRITZ! Box az elosztott WLAN hozzáférési pontokat (például FRITZ! Repeater) egy dinamikus, intelligens WLAN hálózatba egyesíti - biztonságos WLAN titkosítás a WPA2 szabvány szerint, a gyárilag már aktiválva az egyedi jelszó - az új WLAN eszközök egyszerű és biztonságos regisztrálása a Egygombos otthoni hálózat (WPS)Telefonie- VoIP telefonrendszer sokoldalú kényelmi funkciókkal - DECT alap akár 6 vezeték nélküli telefonhoz (pl. Minden FRITZ! Fon modell), valamint kapcsolható aljzatokhoz és radiátorvezérlőkhöz. FRITZ! DECT - Akár 5 integrált üzenetrögzítő távoli hozzáféréssel és opcionális e-maillel Továbbítás - telefonkönyvek, akár online telefonkönyvek kezelése is integrálható, pl. B. Google - faxfogadás és -küldés funkció - készenléti állapotban a DECT rádió ki van kapcsolva (DECT Eco)FRITZ!OS- Egyszerű, német nyelvű felhasználói felület minden beállításhoz - Zene, filmek és képek biztosítása az integrált médiaszerveren keresztül, pl. B. az intelligens TV-n - a MyFRITZ segítségével! Biztonságos hozzáférés a FRITZ! Boxhoz és a hálózati tároláshoz bárhol a világon - szülői felügyelet sokoldalú szűrőkkel, pl. B. Időkorlátozott internet-hozzáférés, webhelyek és cserehelyek blokkolása - A WLAN / LAN vendég hozzáférés kényelmes és biztonságos kiosztása - Mindig új funkciók rendszeres frissítéseken keresztül, mindig naprakészek az opcionális automatikus frissítés révén - Energiamegtakarítás az idővezérelt WLAN leállítás és a teljesítmény beállítása révén a LAN (zöld mód)Anschlüsse- 4 rendkívül gyors gigabites LAN csatlakozás számítógépekhez, televíziókhoz és más hálózati eszközökhöz - 1 rendkívül gyors 2,5 gigabites LAN kapcsolat gigabites sebességhez a kábelcsatlakozásnál és fejlett alkalmazásokhoz, például NAS vagy kapcsoló csatlakoztatásához - 1 Analóg telefonos kapcsolat - 1 erős USB 2.0 kapcsolat adathordozóhoz (NAS), hálózati nyomtatóhoz és mobiltelefon-botokhoz

Műszaki adatok: 10/100/1000 Mbit/s portok száma: 4 x · Beépített modem: Kábel · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): Telefon (analog), USB 2.0, LAN (10/100/1000 MBit/s), Wi-Fi 6 (IEEE 802.11 ax/ac/n/g/b/a) · DECT bázis: Igen · Gyártói szám: FRITZ!Box 6660 Cable · LAN átviteli sebesség: 2.5 Gbit/s · Méret, magasság: 48 mm · Méret, mélység: 184 mm · Méret, szélesség: 250 mm · Stick&surf kompatibilis: Igen · Súly: 617 g · Termék típus: WLAN router modemmel · USB 2.0 csatlakozók száma: 1 x · WLAN frekvencia: 2.4 GHz, 5 GHz · WLAN szabvány: IEEE802.11ac, IEEE802.11a, IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n, IEEE802.11ax · WLAN átviteli sebesség, 2,4 GHz: 600 Mbit/s · WLAN átviteli sebesség, 5 GHz: 2.4 Gbit/s · WLAN összes átviteli sebesség: 2.4 Gbit/s · WPS: Igen · Üzenetrögzítő: Igen

Szállítás tartalma: FRITZ! Box 6660 kábel, hálózati tápegység, 1,5 méteres koaxiális kábel, 1,5 méteres LAN kábel, Check TEMP Time fűtésszabályozó telepítési útmutató


A termék gyártója: AVM
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.09)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.09)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.09)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.08)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 124 610 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You