Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Zephyrus M16 (2022) GU603ZW-K8055 Laptop fekete

Jótállás: 3 év

Legutolsó ismert ár:
968 890 Ft
Processzor család Intel® Core™ i9 sorozat
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 16"
2560 x 1600 (Retina)
Matt kijelző
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 1 TB
Szín fekete
Processzor típus 12900H
Processzor órajel turbó 5 GHz
SSD csatlakozó PCIe
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 4db
USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.1 2db
Memória típus DDR5
Memória órajel 4800 MHz
Grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce®
GeForce RTX3070 TI
8 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Web kamera Beépített
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN 10/100/1000 Gigabit LAN
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 355 mm
Mélység 243 mm
Magasság 19.9 mm
Tömeg 2 kg

ASUS ROG Zephyrus M16 (2022) GU603ZW-K8055 Laptop fekete

Tulajdonságok:

Merülj el az akcióban
94%-os képernyő-készülékház arányával majdnem keret nélküli, így a QHD 165Hz/3ms kijelző egyszerre magával ragadó és mély. A magas FPS játékmenet gazdagabb a nagyfelbontású részletek és a 165Hz-es képfrissítési frekvencia egyensúlyával. A Pantone® hitelesítésnek és a 100% DCI-P3 színtérnek köszönhetően teljes spektrumú színhelyességnek lehetsz tanúja, mely ideális a gamereknek, akik alkotó munkát is végeznek. A magas 16:10-es képarány kiterjeszti a látóteret, így könnyebben a közeledben tarthatod a fontos parancsokat.?

MUX kapcsoló
A modern gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért – de ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, ám megakadályozza, hogy a GPU a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezért építettünk MUX kapcsolót minden 2022-es ROG laptopba. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és átlagosan 9%-kal növeli a teljesítményt.

Az intelligens hűtés fokozza élményedet
A folyékony fém termikus alkotóelem hűvösen tartja a CPU-dat, miközben az átdolgozott Arc Flow™ ventilátorok 84 lapátot forgatnak meg a lenyűgöző légáram és minimális zajszint érdekében. A ROG Armoury Crate szoftver zökkenőmentesen vált az üzemmódok között a teljesítményt és a működési zajt az adott feladathoz optimalizálva.

Merülj el a kiváló hangzásban
A Zephyrus M16 sokoldalú audiorendszerével a streamelés, a felvétel és a játékok is egyszerűsödnek. A Boasting Dolby Atmos® technológia, a dupla tweeter és a dupla rezgéskioltós mélynyomó gyönyörűen kiegyensúlyozott hangot kínálnak. A testreszabható 3D-s mikrofon elhelyezés számos helyzetben rögzíti a hangot, míg a kétirányú AI zajszűrés megtisztítja azt a saját és a bejövő adatfolyamoktól is.

Könnyebb. Vékonyabb. Hordozhatóbb
Játssz, streamelj, kódolj bárhol. Az ultragyors Thunderbolt™ 4 azonnali, kényelmes csatlakozást tesz lehetővé a legújabb eszközökkel, mint pl. az erőteljes külső GPU-kkal vagy a dokkoló állomásokkal. A Type-C töltéssel hordozható tápegységekről is tölthetsz, így nem kell többé a fali csatlakozó miatt izgulnod, ha lemerül az akkumulátor. Az akár 10 órás akkumulátoridővel mindenhova nyugodtan elmehetsz. Élvezd a stabil csatlakozás még a zsúfolt hálózaton is a WiFi 6E-vel.

Zseniális érintés
Válj hangtalanná az új lopakodó típusú billentyűzettel, mely 30dB alatt tartja a billentyű leütéseket. Adj meg összetett parancsokat az N-gombos egyszerre nyomásos funkcióval, amely biztosítja, hogy minden lenyomás regisztrálva legyen, valamint az Overstroke technológiával, amely alacsonyabbra helyezi az egyes billentyűk aktiválódási pontját a könnyed bevitel érdekében. A navigáció is gördülékenyebb és egyszerűbb az előző generációnál 20%-kal nagyobb és pontosabb érintőpaddel, amely kezed ügyébe helyezi a precíziós navigációt.

Átfogó csatlakoztathatóság
A számos I/O port lehetővé teszi a folyamatos csatlakozást és minden helyzetben hatékony tudsz maradni. A rendkívül sokoldalú Thunderbolt™ 4 port DisplayPort™ 1.4-gyel és Power Delivery 3.0-val két Type A USB 3.2 porttal egészül ki a gamer egér, a gamepad és más kiegészítők használata érdekében. A microSD foglalatnak köszönhetően az alkotók könnyedén készíthetnek, szerkeszthetnek és dolgozhatnak fel nagy képeket és videókat, bárhol.

 


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.25)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem hitelkártyával 901 070 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You