Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Zephyrus G14 (2022) GA402RK-L4175 Laptop fehér

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. június 21

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
715 290 Ft
Processzor család AMD® Ryzen™ 9 sorozat 6. generációs
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 14"
1920 x 1200 (WUXGA)
Matt kijelző
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 1 TB
Szín fehér
Processzor típus 6900HS
Processzor órajel 3.3 GHz
Processzor órajel turbó 4.9 GHz
SSD csatlakozó PCIe
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 4db
USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.1 2db
Memória típus DDR5
Memória órajel 4800 MHz
Grafikus vezérlő AMD® Radeon
Radeon RX 6800S
8 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Web kamera Beépített
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 312 mm
Mélység 222 mm
Magasság 19.5 mm
Tömeg 1.72 kg

ASUS ROG Zephyrus G14 (2022) GA402RK-L4175 Laptop fehér

Tulajdonságok:

Lépj be a mátrixba
Az AniMe Matrix™* és a Virtual Pet OMNI* szintén magasabb szintre lépett. A több LED többféle animációs lehetőséget jelent, az OMNI pedig minijátékok egész garmadával tér vissza, mint például a Slot Machine, Shoot’em Up és a Whack-A-Mole. A játékok az AniMe Matrix™ kijelzőt is felvillanyozzák ahogyan előrehaladsz, a magas pontszámok elérésével pedig még több animációt hívhatsz elő OMNI számára, amikor csatlakozik hozzád az asztalon. *opcionális

Csupa AMD izom
A vadiúj 2022 Zephyrus G14 gépet AMD és a legfrissebb Windows 11 hajtja. Új Ryzen™ 9 processzorokkal és Radeon™ RX 6800S mobil grafikus vezérlővel felszerelkezve ez a csupa AMD erőmű bármilyen játékra vagy többfeladatos munkavégzésre készen áll, amit neki szánsz. A G14 a Smartshifthez és Smart Access Memory-hoz hasonló AMD technológiákban rejlő lehetőségeket is kiaknázza egy kis extráért. Az AMD Smartshiftnek köszönhetően a CPU és a GPU dinamikusan osztja el az energiát, oda és akkor, ahol és amikor a legnagyobb szükség van rá, az AMD Smart Access memória pedig abszolút hozzáférést biztosít a GPU teljes VRAM-jához, növelve a játék közbeni teljesítményt. *a konfiguráció és a telepített operációs rendszer modellenként eltér

ROG MUX Switch
A legmodernebb gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért - de a maximális akkumulátor-üzemidő érdekében ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez megakadályozza, hogy a GPU a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, ezért egészítünk ki minden 2022-es ROG laptopot MUX-kapcsolóval. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és átlagosan 5-10%-kal növeli a teljesítményt.

Csak hűvösen
Az izmos hardver masszív hűtést kíván, különösen egy kompakt gépházban. A Zephyrus G14 egy gőzkamrás hűtőrendszerrel támogatja a CPU-t és a GPU-t, folyékony fém hővezető pasztával a hő ultrahatékony elvezetéséért a legforróbb komponensektől. Alacsony teljesítményt igénylő feladatok során Csendes üzemmódban a hangtalan technológia automatikusan kikapcsolja a ventilátorokat egy igazán csendes élményért.

Érezd az ütemet
A Dolby Atmos® technológiával támogatott virtuális 5.1.2 csatornás surround hangzással rögtön az akció közepében találod magad, az előző generációs G14-hez képest 1,78x nagyobb hangerő mellett. A két magassugárzó közvetlenül rád szórja a hangot, míg a dupla Smart Amp mélynyomó letáncolja a hangokat az asztalról, a gép alá. Válts a 6 előre beállított mód között, amely a játék vagy média alapján optimalizálja a beállításokat, vagy módosíts manuálisan igényeid szerint. A kétirányú zajszűrés a bemeneti és a kimeneti audiót is szűri, így a streamek, csevegések és a felvétel is tisztább, mint valaha.

Minden együtt
A 2022 Zephyrus G14 nagyobb érintőpaddel büszkélkedik, hogy megfeleljen az új 16:10 képarányú kijelzőnek, a reszponzív vezérlés érdekében. Az Overstroke technológia minden leütésnél magasabbra tör a gyorsabb válasz érdekében, az ErgoLift design pedig olyan szögbe emeli a billentyűzetet, ami kényelmesebbé teszi a gépelést. A billentyűzetet káprázatos prizmatikus ragyogás lengi be, mely dedikált gyorsbillentyűkkel könnyíti meg a hangerőszabályozást, a mikrofonnémítást és az ROG Armoury Crate szoftver indítását. A gyorsbillentyűk emellett teljeskörűen testreszabhatók és programozhatók alkalmazásbetöltésre, funkcióbillentyűként állíthatók be vagy makróként használhatók.

Új generációs Wi-Fi
Még ha sokan is lógnak a hálózaton, a Wi-Fi 6E kapcsolatban tart. Élvezd a vezetékeshez hasonló sebességeket játék és videókonferencia közben, amikor kompatibilis hálózatok rendelkezésre állnak.

Alkalmazkodó csatlakoztathatóság
A két USB Type-C port, az egyik power delivery és DisplayPort™ 1.4 támogatással, valamint egy pár USB 3.2 Type-A port gondoskodik a csatlakoztatási lehetőségek bőséges tárházáról. A vadonatúj Micro SD kártyaolvasó nyújtotta kiegészítés tökéletes azon alkotók számára, akiknek menet közben kell adatokat továbbítaniuk.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.04)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 665 220 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You