Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Zephyrus G14 (2022) GA402RK-L4089 Laptop szürke

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. február 07

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
778 790 Ft
Processzor család AMD® Ryzen™ 7 sorozat 6. generációs
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 14"
1920 x 1200 (WUXGA)
Matt kijelző
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 1 TB
Szín szürke
Processzor típus 6800HS
Processzor órajel 3.20 GHz
Processzor órajel turbó 4.7 GHz
SSD csatlakozó PCIe
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 4db
USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.1 2db
Memória típus DDR5
Memória órajel 4800 MHz
Grafikus vezérlő AMD® Radeon
Radeon RX 6800S
8 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Web kamera Beépített
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Akkumulátor 4 cellás
76 Wh
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 312 mm
Mélység 222 mm
Magasság 19.5 mm
Tömeg 1.72 kg

ASUS ROG Zephyrus G14 (2022) GA402RK-L4089 Laptop szürke

Tulajdonságok:

Lépj be a mátrixba
Az AniMe Matrix™* és a Virtual Pet OMNI* szintén magasabb szintre lépett. A több LED többféle animációs lehetőséget jelent, az OMNI pedig minijátékok egész garmadával tér vissza, mint például a Slot Machine, Shoot’em Up és a Whack-A-Mole. A játékok az AniMe Matrix™ kijelzőt is felvillanyozzák ahogyan előrehaladsz, a magas pontszámok elérésével pedig még több animációt hívhatsz elő OMNI számára, amikor csatlakozik hozzád az asztalon. *opcionális

Csupa AMD izom
A vadiúj 2022 Zephyrus G14 gépet AMD és a legfrissebb Windows 11 hajtja. Új Ryzen™ 9 processzorokkal és Radeon™ RX 6800S mobil grafikus vezérlővel felszerelkezve ez a csupa AMD erőmű bármilyen játékra vagy többfeladatos munkavégzésre készen áll, amit neki szánsz. A G14 a Smartshifthez és Smart Access Memory-hoz hasonló AMD technológiákban rejlő lehetőségeket is kiaknázza egy kis extráért. Az AMD Smartshiftnek köszönhetően a CPU és a GPU dinamikusan osztja el az energiát, oda és akkor, ahol és amikor a legnagyobb szükség van rá, az AMD Smart Access memória pedig abszolút hozzáférést biztosít a GPU teljes VRAM-jához, növelve a játék közbeni teljesítményt. *a konfiguráció és a telepített operációs rendszer modellenként eltér

ROG MUX Switch
A legmodernebb gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért - de a maximális akkumulátor-üzemidő érdekében ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez megakadályozza, hogy a GPU a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, ezért egészítünk ki minden 2022-es ROG laptopot MUX-kapcsolóval. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és átlagosan 5-10%-kal növeli a teljesítményt.

Csak hűvösen
Az izmos hardver masszív hűtést kíván, különösen egy kompakt gépházban. A Zephyrus G14 egy gőzkamrás hűtőrendszerrel támogatja a CPU-t és a GPU-t, folyékony fém hővezető pasztával a hő ultrahatékony elvezetéséért a legforróbb komponensektől. Alacsony teljesítményt igénylő feladatok során Csendes üzemmódban a hangtalan technológia automatikusan kikapcsolja a ventilátorokat egy igazán csendes élményért.

Érezd az ütemet
A Dolby Atmos® technológiával támogatott virtuális 5.1.2 csatornás surround hangzással rögtön az akció közepében találod magad, az előző generációs G14-hez képest 1,78x nagyobb hangerő mellett. A két magassugárzó közvetlenül rád szórja a hangot, míg a dupla Smart Amp mélynyomó letáncolja a hangokat az asztalról, a gép alá. Válts a 6 előre beállított mód között, amely a játék vagy média alapján optimalizálja a beállításokat, vagy módosíts manuálisan igényeid szerint. A kétirányú zajszűrés a bemeneti és a kimeneti audiót is szűri, így a streamek, csevegések és a felvétel is tisztább, mint valaha.

Minden együtt
A 2022 Zephyrus G14 nagyobb érintőpaddel büszkélkedik, hogy megfeleljen az új 16:10 képarányú kijelzőnek, a reszponzív vezérlés érdekében. Az Overstroke technológia minden leütésnél magasabbra tör a gyorsabb válasz érdekében, az ErgoLift design pedig olyan szögbe emeli a billentyűzetet, ami kényelmesebbé teszi a gépelést. A billentyűzetet káprázatos prizmatikus ragyogás lengi be, mely dedikált gyorsbillentyűkkel könnyíti meg a hangerőszabályozást, a mikrofonnémítást és az ROG Armoury Crate szoftver indítását. A gyorsbillentyűk emellett teljeskörűen testreszabhatók és programozhatók alkalmazásbetöltésre, funkcióbillentyűként állíthatók be vagy makróként használhatók.

Új generációs Wi-Fi
Még ha sokan is lógnak a hálózaton, a Wi-Fi 6E kapcsolatban tart. Élvezd a vezetékeshez hasonló sebességeket játék és videókonferencia közben, amikor kompatibilis hálózatok rendelkezésre állnak.

Alkalmazkodó csatlakoztathatóság
A két USB Type-C port, az egyik power delivery és DisplayPort™ 1.4 támogatással, valamint egy pár USB 3.2 Type-A port gondoskodik a csatlakoztatási lehetőségek bőséges tárházáról. A vadonatúj Micro SD kártyaolvasó nyújtotta kiegészítés tökéletes azon alkotók számára, akiknek menet közben kell adatokat továbbítaniuk.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb köv. péntek (04.26)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 724 275 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You