Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Strix Scar 15 (2022) G533ZW-LN092 Laptop fekete

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. szeptember 06

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
900 490 Ft
Processzor család Intel® Core™ i9 sorozat
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 15.6"
2560 x 1440 (WQHD)
Matt kijelző
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 1 TB
Szín fekete
Processzor típus 12900H
Processzor órajel 2.5 GHz
Processzor órajel turbó 5 GHz
SSD csatlakozó PCIe
HDMI csatlakozó Van
Video csatlakozó Thunderbolt 4 1db
USB csatlakozók száma 3db
USB csatlakozó típus USB-C 1db + USB 3.0 2db
Memória típus DDR5
Memória órajel 4800 MHz
Grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce®
GeForce RTX3070 TI
8 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN 10/100/1000/2500 Gigabit LAN
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 354 mm
Mélység 259 mm
Magasság 27.2 mm
Tömeg 2.3 kg

ASUS ROG Strix Scar 15 (2022) G533ZW-LN092 Laptop fekete

Tulajdonságok:

Versenyezz stílusosan és nyerj több játékot az opcionálisan Windows 11 Pro-val felszerelt vadiúj 2022 ROG Strix SCAR 15 nyers erejével. Kerekedj felül bármely ellenségen az NVIDIA® GeForce Laptop GPU-val párosított Intel® Core™ CPU-val. Hagyd magad mögött a betöltődő képernyőket az SSD tárolónak köszönhetően. A DDR5 memória minden eddiginél nagyobb sávszélességet kínál, miközben a SCAR készen áll, hogy több hosszal nyerjen a versenytársak előtt.

Hozz ki többet az MUX-szal
A csúcskategóriás komponensek erőt igényelnek, főleg, amikor élvonalbeli GPU-król van szó. Az opcionális NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU a 150W max TGP-vel abszolút fékezhetetlen, a Dynamic Boosttal elérhető plusz 25W-nak köszönhetően. A magasabb teljesítményhatárok még több erőt varázsolnak elő ezekből a grafikus kártyákból, a lehető legjobb játékélményt biztosítva neked. A modern gamer laptopok a GPU-tól a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják a képkockákat, mielőtt a kijelzőt elérik. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, ugyanakkor megakadályozza, hogy a GPU a legjobb teljesítményét nyújtsa. Ezért építettünk MUX kapcsolót minden 2022-es ROG laptopba. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és átlagosan 15%-kal növeli a teljesítményt.

ROG Intelligent Cooling
Az erős komponensek masszív hűtést kívánnak. A SCAR folyékony fém hővezető pasztát használ a CPU-n, négy dedikált ventilátor kimenettel a hő hatékony elvezetése érdekében. Az ROG Intelligent Cooling™ lehetővé teszi a legfontosabb alkatrészek, pl. a CPU és GPU számára, hogy hosszabb időn keresztül boost frekvenciát tartsanak fenn, ezzel gördülékeny és állandó képkockasebességet biztosítva a hosszúra nyúló játékmenetek során is. A 2022 Strix SCAR emellett a CPU-t is felturbózta, a Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal folyékony fémjével. A Conductonaut Extreme ultranagy teljesítményű hővezető anyag (TIM), amely a hagyományos hűtőpasztáknál akár 15°C fokkal hűvösebben tartja ezeket a komponenseket. A SCAR a zaj felett is ellenőrzést gyakorol: Teljesítmény módban a Strix SCAR zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t.

Liquid Metal Conductonaut Extreme
A gamer laptopok számára az egyik legnagyobb kihívás a hűtés, és az ROG folyamatosan feszegeti a határokat. Ez az indíttatás vezetett el bennünket a folyékony fémhez, mely rendkívül hatékonyan szállítja a hőenergiát olyan felületek között, mint a processzor test és a hűtőcső. A különféle processzorokkal folytatott, egy éven át tartó tesztelést követően az ROG mérnökei akár 15°C fokos hőmérséklet-csökkenést figyeltek meg a folyékony fém használata mellett, a CPU-tól függően. Az alacsonyabb hőmérsékletek segítenek a processzoroknak hosszabb időn át megőrizni a magasabb órajel-sebességet és megakadályozni a ventilátor felpörgését, majd zajossá válását.

Továbbfejlesztett Arc Flow ventilátorok™
A továbbfejlesztett Arc Flow ventilátorok™ gondosan formázott ívelt lapátokkal rendelkeznek, a lehető legjobb levegőáramlásért a lehető legkisebb zaj mellett. A laptopok ventilátorainak lapátjai jellemzően mindenütt azonos vastagságúak, az új design azonban alul akár 0,1 mm-re is keskenyedhet, mielőtt a vége felé vastagodna. A változó vastagság csökkenti a turbulenciát, miközben a ventilátorlapátok centrifugális ereje gyorsítja a légáramlást, egy összességében csendesebb élményt kínálva neked.

Villámgyors, kristálytiszta
Nem győzheted le az ellenséget, ha nem látod közeledni. A Strix SCAR ultragyors panel opciókkal rendelkezik minden forgatókönyv esetére, így biztos lehetsz benne, hogy soha, egyetlen másodpercet sem veszítesz. A 15.6” gép akár FHD 300 Hz-et vagy QHD 240 Hz-et is kínálhat. Egy ilyen gyors képfrissítési frekvenciával és mindössze 3 ms válaszidővel a legőrültebb tűzharcban is pixel pontosságú döntéseket hozhatsz. Emellett mindegyik IPS panel csodás színekkel, Dolby Vision HDR-rel és Adaptive-Sync-kel ajándékoz meg a ragyogó játék és látvány élményéért.

Stúdió minőségű hangzás
A Dolby Atmosszal felvértezett hangszórókban két tweeter és két lefelé sugárzó mélynyomó gondoskodik a valósághű hangzásról játékaidban. A nagy felbontású hangzásnak köszönhetően ugyanabban a minőségben hallgathatod a zenét, mint ahogyan azt felvették. A kétirányú AI zajszűrés a bejövő és a kimenő hangokat egyaránt feldolgozza, hogy kiszűrje a zavaró háttérzajokat, gondoskodva hívásaid, beszélgetéseid és streameid tiszta és zajmentes közvetítéséről.

Kétirányú zajszűrés
Fejlett, kétirányú zajszűrési technológiánk a CPU-n fut, ami felszabadítja a GPU-t a magasabb FPS érdekében. Az upstream és a downstream csatlakozások esetén is működik bármilyen bemenetről, így a saját mikrofon bemenetedről és a bejövő folyamról is eltávolíthatod a zajt. A zajszűrési beállításokat programonként is személyre szabhatod, kiszűrve az olyan specifikus alkalmazásokat, mint a hang alapú csevegés, anélkül, hogy befolyásolnád a játékon belüli hangokat, melyeket nem szeretnél megváltoztatni.

Négy hangszóró Dolby Atmos-szal
A két tweeter és a két mélynyomó, amelyeket a Smart Amp működtet, gazdagabb hangzást kínálnak, 2,8-szor nagyobb hangerővel, háromszor erőteljesebb basszussal és akár háromszor annyi dinamikus tartomány alternatívával. Ezt a négyhangszórós beállítás Dolby Atmos technológiával optimalizált, magával ragadó surround hangot nyújt a tökéletesen kiegyensúlyozott, multidimenzionális hangzás érdekében a teljes hangtartományban anélkül, hogy csorbulna a hangok tisztasága vagy részletessége.

Maradj kapcsolatban
A modern multiplayer játékokban a stabil internetkapcsolat elengedhetetlen. A SCAR 2.5G LAN-t támogató dedikált RJ45 portjával és a legújabb WiFi 6E szabvánnyal készen áll a harcra. Soha többé ne maradj le.

Harcra készen
Az RJ45 nem az egyetlen port a harcban. A dedikált GPU helyet ad egy HDMI 2.1 portnak a legújabb tévék és monitorok csatlakoztatásához, a teljes sávszélességet 18-ról 48 Gbps-re növelve, és akár 4K 120 Hz és 8K 60 Hz tartalmat is támogatva. A két USB-C port a csatlakoztathatóság széles skáláját kínálja — egy a DisplayPort és a power delivery számára, egy másik Thunderbolt 4 támogatással.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (04.30)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 837 455 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You