Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Strix G17 G713IE-HX014 Laptop szürke

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. szeptember 29

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
465 560 Ft
Processzor család AMD® Ryzen™ 7 sorozat
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 17.3"
1920 x 1080 (FHD)
Matt kijelző
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 0.512 TB
Szín szürke
Processzor típus 4800H
Processzor órajel 2.9 GHz
Processzor órajel turbó 4.2 GHz
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 4db
USB csatlakozó típus USB-C 1db + USB 3.0 3db
Memória típus DDR4
Grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce®
GeForce RTX3050 TI
4 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN 10/100/1000 Gigabit LAN
Akkumulátor 4 cellás
56 Wh
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 395 mm
Mélység 282 mm
Magasság 28.3 mm
Tömeg 2.7 kg

ASUS ROG Strix G17 G713IE-HX014 Laptop szürke

Tulajdonságok:

A koncentrált tűzerő leegyszerűsíti és magasabb szintre emeli a Windows 10 Pro alapvető játékélményét a ROG Strix G17-ben. Akár egy erős AMD Ryzen ™ CPU-val és GeForce GPU-val felszerelve, a játéktól a többfeladatos munkavégzésig minden gyors és gördülékeny. Nyomd tövig a gázt esport-sebességen akár 300 Hz/3ms-os, verseny kategóriás kijelzővel, vagy merülj el a gazdag részletekben a 17,3 hüvelykes panelen. Az Adaptive-Sync ultrakönnyűvé teszi a játékmenetet, míg a fejlett termikus javítások segítenek abban, hogy nyomás alatt is megőrizd a hidegvéredet. Akármit is szoktál játszani, elérheted a tökéletes játékmenetet.

Atlétikus vonzerő
A két kiemelkedő színben pompázó sportos esztétika a következő szintre emeli megjelenésedet. A lopakodó Eredeti fekete (Original Black), hűvös Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) színek megmutatják játékstílusodat. Játssz bárhol egy olyan készülékházzal, amely az előző generációknál akár 5%-kal kisebb és hordozhatóbb. Finom kivágások és ikonok díszítik a külsejét, és teszik még érdekesebbé még a laptop alját is, ami minden szögből jól megkülönböztethetővé teszi a rendszert. Világítsd meg környezetedet az Aura Sync hangsúlyokkal, amelyek a fémes ROG logótól a háttérvilágítású billentyűzeten át a körbefutó fénysávig ragyognak.

Világítsd meg őket
Színesítsd életedet RGB-ben! Az újratervezett fénysáv növeli a LED-ek sűrűségét, kifinomultabb ragyogást hozva létre a készülékház alatt. Szabd személyre az Aura Sync beállításait, hogy megteremtsd az ideális játékhangulatot a kompatibilis eszközök teljes ökoszisztémájában.

Kellemes látványt nyújt
Az alumínium tetejű fedéltől a texturált talpazatig ez a laptop a mindennapi tartósságot ötvözi a sportos stílussal. Fém teteje ellenáll az ütődéseknek és koccanásoknak, ugyanakkor lehetővé teszi karcsúbb kávák kialakítását is. A műanyag csuklótámasz a kényelmesebb maratoni játékmenetek érdekében hűvösebb érintésű marad. Az alján lévő rovátkolt markolat játék közben biztos fogást ad, a készülékház szilárdan áll, utazás közben pedig könnyebb megfogni.

Kisebb méret
Az új Strix sorozat komoly játékerőt pakol egy hordozhatóbb házba. A 15 colos modelleknél az alapterület az előző generációknál 7%-kal, míg a 17 colos verziónál 5%-kal kisebb. A rendezett és leegyszerűsített készülékházzal bárhol könnyebb csak úgy játékba kezdeni. Emellett 85%-os kijelző-készülékház arányt tesz lehetővé szupervékony kávákkal, így a játékélmény még inkább magával ragadó lesz.

Nagyobb érintőpad
Javítsd a mindennapi kényelmet és használhatóságot az aktív érintőpad-területtel, ami 85%-kal nagyobb, mint az előző generációk esetében. A nagyobb hely nagyobb pontosságot, kényelmesebb kézmozdulatokat és gesztusokat jelent navigálás közben. Az üvegpadot matt bevonat borítja, ami erőt sugároz, mégis könnyű, selymes tapintású.

Élvonalbeli hűtés
A csendesebb, hatékonyabb hűtés miatt kevésbé zajos a működés A folyékony fém termikus alkotóelem több hőt von el a CPU-tól. Az Arc Flow ventilátorokban 84 lapát forog, új kialakítással, ami több levegőt fúj ki, kisebb turbulencia mellett. A levegő akár 4 hűtőbordán és ventilátor kimeneten keresztül is áramolhat, a gyors hőeltávolítás érdekében. Ezek és más fejlesztések segítségével a ROG Boost túl tudja húzni a GPU-t Turbo módban, amivel melegedési tartalékot szabadít fel, így még magasabb órajelen működhet a GPU, és a CPU-t is túlhúzhatod.

Kristálytiszta hangzás
A Twin Smart Amp hangszórók közvetlenül feléd irányítják a hangot, a hangtisztaság maximalizálása érdekében. Helyezd fel a fejhallgatót, hogy megtapasztald a Dolby Atmos virtuális 5.1.2-csatornás surround hangját, és kerülj az akció középpontjába. A kétirányú AI zajcsökkentés eltávolítja a nemkívánatos zajt a bejövő és kimenő hangból, ezzel kristálytiszta beszélgetést, streamelést és egyéb kommunikációt biztosítva a csapat számára.

Hosszabb üzemidő
Húzd ki a hálózati csatlakozót, és használd többet a laptopodat útközben is a nagy kapacitású 90 Wh-ás akkumulátorod segítségével. Hosszabbítsd meg az akkumulátor élettartamát a fali aljzatoktól távol, a kompatibilis power pack-ekről történő Type-C töltéssel. A mindennapi tevékenységekhez, például a webböngészéshez és a videók streamelése, dolgozhatsz egy kisebb, akár 100 W-os USB-C adapterről, így még kevesebb holmival kell utazgatnod, mert ugyanazt a töltőt használhatod a laptopodhoz és a telefonodhoz.

Játssz pontosan
A precízió és az ösztönösség határozza meg az asztali gépek által inspirált billentyűzetet. Öt dedikált gyorsbillentyű elérhető közelségbe helyezi a gyakran használt vezérlőket, így gyors beállításokat végezhetsz, miközben a művelet folyamatában maradsz. A nagyobb, elszigetelt nyilak és a jól elosztott funkciógombok segítségével intuitívabban és pontosabban navigálhatsz. Jelöld ki a kulcsfontosságú parancsokat a billentyűnkénti RGB világítással. Az erőteljes bevitel semmi gondot nem okoz a tartós billentyűkkel, amelyek több mint 20 millió leütést kibírnak.

Az Aura Sync-kel megmutathatod a személyiséged
Vedd le a fényeket a helyiségben, és hagyd, hogy az Aura Sync átvegye a főszerepet. A billentyűzeten keresztüli megvilágítás a billentyűk körül jól látható éleket rajzol ki, az opcionális billentyűnkénti RGB pedig lehetővé teszi a kritikus fontosságú parancsok kiemelését a gyors navigálás érdekében. A testre szabható színek elérnek a készülékház három éle köré rajzolt fénysávba, ragyogó fénnyel kiemelve a beállításaidat. Add hozzá kedvenc Aura Sync eszközeidet, és kialakíthatod saját, harmonikus játékkörnyezetedet. Add meg a hangulatot a magával ragadó játékélményhez. Kapcsolj effekteket a játékon belüli eseményekhez. Mutasd meg a valódi énedet személyre szabott játékélménnyel.

Megbízható Wi-Fi 6 hálózat
Játssz gigabites sebességgel, ha elérhetők a kompatibilis csatlakozók Wi-Fi 6-tal (802.11ax). Növeli a legmagasabb interfész sávszélességet, javítja a hatékonyságot és a megbízhatóságot a zsúfolt hálózatokon, és alacsonyabb késleltetést kínál a játék közbeni kevesebb lag-ért. A ROG RangeBoost egyedülálló algoritmusa úgy javítja a vételt, hogy kiértékeli a jelerősséget a négy belső antennán, majd intelligensen kiválasztja az adott tartózkodási helyhez legjobb párt, ezáltal minimalizálja a lefedetlen területet, és akár 30%-kal növelheti a hatótávot.

Átfogó csatlakoztathatóság
Az I/O portok sokoldalú választékával erősítheted a konfigurációdat. Csatlakoztasd a következő generációs eszközöket 2. generációs sebességgel a C típusú USB 3.2 porton keresztül, a DisplayPort ™ 1.4-gyel és USB Power Delivery-vel. Három 1. generációs, A típusú USB 3.2 port áll készen a kedvenc játékeszközeidre, míg a HDMI 2.0b segítségével 4K monitort vagy TV-t csatlakoztathatsz 60 Hz-ig. A legfontosabb portok stratégiai módon hátul vannak elhelyezve, hogy a kábelek ne zavarják a teredet.

Armoury Crate
A ROG Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. Könnyedén meghatározhatsz és testre szabhatsz különböző profilokat, amelyek automatikusan elvégzik a beállításokat, amikor elindítod kedvenc játékaidat.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (04.26)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 432 970 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You