Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Strix G15 (2022) G513RW-HF253 Laptop szürke-zöld

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. február 01

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
578 890 Ft
Processzor család AMD® Ryzen™ 7 sorozat 6. generációs
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 15.6"
1920 x 1080 (FHD)
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 1 TB
Szín szürke-zöld
Processzor típus 6800H
Processzor órajel 3.20 GHz
Processzor órajel turbó 4.7 GHz
SSD csatlakozó PCIe
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 4db
USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.0 2db
Memória típus DDR5
Grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce®
GeForce RTX3070 TI
8 GB
Lokalizáció Magyar
Billentyűzet megvilágítás Van
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN 10/100/1000/2500 Gigabit LAN
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 354 mm
Mélység 259 mm
Magasság 27.2 mm
Tömeg 2.3 kg

ASUS ROG Strix G15 (2022) G513RW-HF253 Laptop szürke-zöld

Tulajdonságok:

Új generáció
DDR5 megérkezett. Az új generációs memóriatechnológia 50%-kal gyorsabban ír adatokat, mint a DDR4, a Strix G pedig 4800MHz DDR5 RAM-mal — azaz olyan sebességgel is könnyedén elbánik, ami a legtöbb DDR4 laptopot megszégyeníti. A nagyobb sávszélesség és frekvencia gondoskodik róla, hogy a CPU-nak sose kelljen várakoznia az adatokra.

A betöltési időnek vége
Senki sem szeret a képernyők betöltésére várni. A PCIe® 4.0-val minden eddiginél gyorsabban játékba kerülhetsz. Akár új küldetést töltesz be, a legfrissebb játékot telepíted a könyvtáradba vagy nagy projekteken dolgozol és fájlokat másolsz, a PCIe® 4.0 több mint elegendő sávszélességet biztosít, hogy géped energikusan futhasson.

Hozz ki többet a MUX-szal
Az élvonalbeli komponensek erőt igényelnek, különösen, ha csúcstechnológiás GPU-król van szó. Az idén 20W-tal turbózzuk fel a G max TGP-jét, ami összesen 150W-t ad az NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Laptop GPU-knak. A magasabb teljesítmény-határértékek még több erőt szabadítanak fel ezekből a grafikus kártyákból, hogy mindig az abszolút legjobb játékélményt kapd. A modern gamer laptopok a GPU-tól a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják a képkockákat, mielőtt azok elérik a kijelzőt. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, ám megakadályozza, hogy a GPU a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezért minden 2022-es ROG laptopba MUX kapcsolót építettünk. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést és átlagosan 15%-kal növeli a teljesítményt.

ROG Intelligent Cooling
Az élvonalbeli gamer komponensek hőt termelnek, ami a teljesítményre és a zajszintre egyaránt hatással lehet. A Strix G az ROG Intelligens hűtés™ technológiát használja, hogy kordában tartsa a hőmérsékleteket. A CPU folyékony fémje indítja a folyamatot, akár 16 Celsius fokkal csökkentve a hőmérsékletet a hagyományos hűtőpasztákhoz képest. A 4 ventilátor kimenet gondoskodik róla, hogy a laptop a lehető leghatékonyabban szabadulhasson meg a felesleges hőtől. A szoftver profilok testreszabott élményt nyújtanak, a Csendes mód alacsonyan tartja a zajszintet a könnyebb feladatok során, miközben a Teljesítmény mód a grafikus erőt és a ventilátorsebességet növelve szabadítja fel laptopod képességeit. Csinálj bármit, mindig megtalálhatod az ideális egyensúlyt a teljesítmény és a hangzás között.

Őrizd meg a CPU hűvösségét folyékony fémmel
Az egyik legnagyobb kihívás, amivel a gamer laptopoknak szembe kell néznie, a hűtés, és az ROG folyamatosan feszegeti a határokat. Ez a motiváció vezetett a folyékony fémhez, amely rendkívül hatékony a hőenergia átadása terén. Az alacsonyabb hőmérsékletek segítenek a processzoroknak hosszabb időn át fenntartani a nagyobb órajelsebességet, és megakadályozzák a ventilátor felpörgését, majd zajossá válását.

Továbbfejlesztett Arc Flow ventilátorok
A továbbfejlesztett Arc Flow™ ventilátorok 84 különleges formájú ívelt lapáttal rendelkeznek a maximális levegőáramlásért minimális zaj mellett. A változó vastagságú lapátok csökkentik a turbulenciát, miközben a ventilátor a centrifugális erő következtében gyorsítja a légáramlást, összességében csendesebb élményt nyújtva.

Kristálytiszta kommunikáció
A Dolby Atmos-al párosított Smart Amp hangszórók kiemelik a térbeli mélységet az aprólékosabb, rétegzett hanghatásokkal, amelyeket tovább optimalizálhatsz a kifejezetten filmekhez és játékokhoz hangolt előre beállított módokkal. A nagy felbontású hangzás a legjobb hanghűségű hangzást biztosítja fejhallgató használatakor. Az AI zajszűrő technológia a bejövő és kimenő hangokat egyaránt megszűri, gondoskodva beszélgetéseid kristálytisztaságáról, akkor is, ha háttérzajjal kell megküzdened. Soha többé ne maradj le egy hívásról sem.

Játssz pontosan
Az Overstroke technológia kifinomult munkát és játékot kínál a Strix G-n, alacsonyabbra helyezve a billentyű aktiválódását és javítva a válaszkészséget. A gamereket szem előtt tartva felépített billentyűzet egymástól távolabb elhelyezkedő funkcióbillentyűket tartalmaz az intuitív azonosításhoz, a dedikált gyorsbillentyűkkel pedig gyorsan eléred a legfontosabb parancsokat. Nagy nyíl billentyűk gondoskodnak a pontosabb irányításról a csata hevében. A széles touchpad egyszerűbb követést tesz lehetővé az alkalmazások között. A billentyűnkénti RGB világításnak köszönhetően minden billentyűn milliónyi színből válogathatsz a végtelen testreszabhatóságért.

Maradj talpon
Ha magaddal kell vinned a játékot, húzd ki, és végezz több feladattal a nagyteljesítményű 90Wh akkumulátorral. Pihenj távol a konnektoroktól akár 12 órányi videólejátszás mellett. A Strix G támogatja a gyorstöltést és a teljesen lemerült gépedet mindössze 30 perc alatt 50%-osra tölti. Vagy töltsd menet közben USB-C töltővel, az általad választott akkumulátor-csomagból erőt merítve.

Késleltetés nélküli játék
Játssz gigabites sebességgel, ahol elérhetők Wi-Fi 6E-vel (802.11ax) kompatibilis csatlakozók. A legújabb generációs Wi-Fi tovább növeli az interfész csúcssávszélességet, javítja a hatékonyságot és a megbízhatóságot a zsúfolt hálózatokon, és kisebb késleltetést kínál az akadozásmentességért játék közben. Akkor is élvezd a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást, amikor több más eszközzel szállsz versenybe.

Átfogó csatlakoztathatóság
Turbózd fel beállításaidat az I/O portok sokoldalú választékából. Csatlakoztass következő generációs eszközöket az USB-C 3.2 porton keresztül DisplayPort ™ 1.4-gyel és USB Power Delivery-vel. A két 1. generációs, USB-A 3.2 port készen várja kedvenc játékfelszerelésedet, a 2.5G LAN port pedig sziklaszilárd hálózati csatlakozást biztosít. Stratégiai szempontokat figyelembe véve a fontos portokat hátulra helyeztük, hogy a kábelek ne zavarjanak az egérmozgatás közben.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb szerda (04.24)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 538 370 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You