Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Phone 6D 12GB/256GB Dual-Sim mobiltelefon asztroszürke (AI2203-4E009EU)

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. szeptember 10

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
386 990 Ft
Kijelző méret 6.78"
Operációs rendszer Android
Hátlapi kamera 50 MP Tripla
Előlapi kamera 12 MP
Processzor magok száma 8 db
Memória (GB) 12GB
Háttértár (GB) 256GB
SIM foglalat 2 kártya (dual SIM)
Tömeg 240 g
Hálózati generáció 5G
Por- és vízállóság IPX4
Biztonsági funkció Ujjlenyomat olvasó
Arcfelismerés
WiFi igen
Bluetooth igen
NFC igen
GPS igen
Akkumulátor 6000mAh
Magasság 173 mm
Szélesség 77 mm
Vastagság 10.4 mm
Szín Szürke

ASUS ROG Phone 6D 12GB/256GB Dual-Sim mobiltelefon asztroszürke (AI2203-4E009EU)

Tulajdonságok:

Üdvözöld a ROG Phone 6D-t, amely a legújabb MediaTek Dimensity 9000+ processzor egyedülálló teljesítményével büszkélkedik. Szuperhatékony GameCool 6 hőkezelő rendszere egy külön kategóriába emeli játékodat, a 165Hz-es kijelző pedig forradalmasítja vizuális élményedet. Az AirTrigger 6 rendszer és az Armoury Crate alkalmazás teljes körű irányítást biztosít számodra, míg az óriás 6000 mAh1?akkumulátor hosszabb időn át hagy játszani. Készen állsz valami lenyűgözőre? Mondj igent a ROG Phone 6D-re, és készülj fel, hogy örökre megváltoztatod játékélményedet!

Lenyűgöző erő
Készen állsz a fantasztikus MediaTek Dimensity 9000+ erejére? Egyedülálló erejével saját kategóriát teremt, órajelét most észbontó 3,2GHz-re húztuk fel - akár 5%-kal nagyobb CPU teljesítményt és 10%-kal gyorsabb GPU teljesítményt2 nyújt a korábbi Dimensity 9000-nél. A ROG Phone 6D mindemellett LPDDR5X RAM-mal érkezik, 17%-kal nagyobb memória sávszélességgel és akár 15%-kal kisebb késleltetéssel2. Világhíres Armoury Crate teljesítménykezelőnk még nagyobb teljesítményt és hangolási szabályozást szabadít fel, ezáltal teljes irányítást biztosítva a ROG Phone 6D gamer telefonnak eme lenyűgöző CPU erő felett, hogy bármely feladattal megbirkózzon!

Lenyűgöző hőkezelés
A ROG Phone 6D fejlett GameCool 6 hűtőrendszere a végletekig tolja ki a lehetőségek határait. A GameCool 6 három különféle hűtési megoldást ötvöz a stabilitás fokozása érdekében az energiaigényes játékokhoz. Elsőként a CPU oldalára felvitt bór-nitrid (BN) hővezető paszta csökkenti a melegedés miatti lassulást (throttling) rövid játékmenetek közben. Másodszor a megnövelt gőzkamra és a grafitlapok hatékonyabban oszlatják el a hőt a CPU másik oldaláról a közepesen hosszú játékmenetek során. Végül pedig, a hosszan tartó stabilitásért az AeroActive Cooler 6 AI-vezérelt aktív hűtőrendszerrel érkezik, Peltier hűtőmodult használva, amely további felületi hűtést biztosít azzal, hogy a ventilátort pontosan a system-on-a-chip (SoC) fölött helyezte el.

Csodás stílus
A kaland szellemében készült ROG Phone 6D túllép cyberpunk gyökerein, hogy feltárja a szélesebb kozmoszt. A különleges Űrszürke (Space Gray) matt bevonat futurisztikus külsőt kölcsönöz neki. A geometrikus egyszerűség és a csúcstechnológia ötvözésével ez az új generációs gamer telefon valódi high-tech társad a téren és időn keresztül tett utazásaid során.

Lenyűgöző RGB
Engedd szabadon szárnyalni a benned élő játékost a futurisztikus Aura RGB világítással a ROG Phone 6D-n. A híres ROG Fearless Eye pontmátrix logó a hátlapon fantasztikus színátmenetes megjelenését két különböző szín egyidejű használatának köszönheti. A világítást is személyre szabhatod a színek óriási választékával és több előre beállított hangulatvilágítás témával.

Lenyűgöző látvány
A fantasztikus látványért a ROG Phone 6D 6,78 colos AMOLED kijelzőt kapott, verhetetlen minőséggel és csodásan alacsony késleltetéssel. Legyen szó tűéles játékról vagy HDR videó-lejátszásról, a ROG Phone 6D megadja, amit kérsz! A játék közbeni alacsony késleltetés és a még kisebb eséllyel előforduló véletlen érintés melletti ultra válaszkész bevitel elérése érdekében a ROG Phone 6D most 165Hz-es képfrissítési frekvenciával és 720Hz-es érintési mintavételi aránnyal5 dicsekedhet az extra gördülékeny, zökkenőmentes játékélményért.

Lenyűgöző AirTrigger
A még fejlettebb vezérlési lehetőségek érdekében az AirTrigger 6-ot jelentősen továbbfejlesztettük. Az ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különböző gesztusokat, mint például a Dual Action, a Press and Lift és a Gyroscope Aiming. Az egyedileg tervezett AirTrigger 6 olyan vezérlési élménnyel ajándékoz meg, amely meghaladja a konzol szintű játékot!

Lenyűgöző Hipermotor
A MediaTek HyperEngine 5.0 az okostelefon számos aspektusát beállítja a játék gördülékenysége, az optimális energiahatékonyság és a szabályozott hőkivezetés biztosítása érdekében. Az AI-variábilis Rate Shading technológia dinamikusan csökkenti a részleteket a kevésbé fontos jelenetekben, nagyobb szabadságot biztosítva a GPU számára több FPS tolása érdekében, vagy az akkumulátor biztosította hosszabb játékmenetekért. A Frame Rate Smoother technológia valós idejű szenzorokat elemez, és terhelés-előrejelzést alkalmaz az FPS dinamikus kezeléséért, amivel biztosítja a játékmenetek gördülékenységét és kiküszöböli a vibrálást. A Smart Resource Optimization (okos forrásoptimalizálás) technológia több szálra bontja szét a programot a Dimensity 9000+-ba épített Super és Ultra CPU magok előnyeinek teljes kiaknázása érdekében, csökkentve a tényleges CPU terhelést és növelve az energiahatékonyságot.

Lenyűgöző hangzás
A ROG Phone 6D GameFX hangrendszere szimmetrikus dupla hangszórókkal rendelkezik, amelyek előre irányítják a hangot a valóban kiegyensúlyozott sztereó hanghatások érdekében, amit egy kényelmes 3,5mm-es fejhallgató-csatlakozó egészít ki. A hangzást a hangspecialista, Dirac-kel együttműködve optimalizáltuk, így a ROG Phone 6D ritka bestia lett: gaming telefon valóban lenyűgöző hangminőséggel. A prémium hangminőség mellett a GameFX lehetővé teszi számodra, hogy egyedileg finomhangold az EQ sávokat a különféle profil hatásokhoz, mint például játék, zene vagy mozi, így olyan kristálytiszta hanghatásokat és erőteljes hangteret élvezhetsz, amilyet semelyik másik telefon nem biztosít neked.

Csodás akkumulátor
A ROG Phone 6D lelkét jelentő bivalyerős 6000mAh-s akkumulátor a 65 wattos USB Power Delivery HyperCharge adapterrel együtt remek kombinációt alkot a menet közbeni játékért. Ez a páros mindössze 42 perc alatt képes feltölteni a ROG Phone 6D Ultimate telefont 0-ról 100%-ra. A fejlett funkciók - mint például az egyenletes töltés, amely lehetővé teszi a töltési sebesség szabályozását, valamint a játék közbeni töltés megkerülése annak érdekében, hogy az akkumulátor ne töltsön játék közben - mind jobb akkumulátorteljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot tesz lehetővé.

Lenyűgöző kamera
A ROG Phone 6D hátsó tripla kamerarendszere profi szintű minőséget kölcsönöz valamennyi fotódnak, bármely környezetben. Egy vezető Sony® IMX766 50MP-es, széles látószögű, az eddiginél is jobb képminőséget és HDR feldolgozást biztosító főkamerát, egy ultraszéles látószögű 13MP-es második kamerát és egy makrókamerát foglal magába. A továbbfejlesztett szoftveres funkciók között szerepel a HDR10+ videó mód, hogy videóid valóban kitűnjenek minőségükkel. 12MP-es előlapi kamerájával kiváló minőségű csapatszelfiket és élő videostreameket készíthetsz.

Műszaki adatok

Kijelző:

  • Méret: 6.78"
  • Technológia: Samsung AMOLED
  • Felbontás: 2448 x 1080 pixel
  • Képfrissítés: 144 Hz
  • Védelem: Corning® Gorilla® Glass Victus

Teljesítmény:

  • Lapkakészlet: MediaTek Dimensity 9000+
  • Grafikus vezérlő: Mali-G710
  • Gyorstöltés támogatás: max 65 Watt, PD3.0

Hátlapi kamerarendszer:

  • Főkamera: 50 MP, Sony IMX766 képszenzor, F1.9 rekeszérték
  • Ultraszéles kamera: 13 MP, 12,5mm-es ekvivalens fókusztávolság
  • Makró kamera: 5 MP
  • Videorögzítés: max 8K

Csatlakozás:

  • Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2x2 MIMO
  • Bluetooth: Bluetooth V5.3 (HFP+A2DP+AVRCP+HID+PAN+OPP)
  • Helymeghatározás: GPS (L1/L5), Glonass (L1), Galileo (E1/E5a), BeiDou(B1i/B1c/B2a), QZSS (L1) és NavIC

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.25)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 359 900 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You