Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Phone 6 12GB/256GB Dual-Sim mobiltelefon fantom fekete (AI2201-1A010EU)

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. augusztus 21

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
357 490 Ft
Kijelző méret 6.78"
Operációs rendszer Android
Hátlapi kamera 50 MP Tripla
Előlapi kamera 12 MP
Processzor magok száma 8 db
Memória (GB) 12GB
Háttértár (GB) 256GB
SIM foglalat 2 kártya (dual SIM)
Tömeg 239 g
Hálózati generáció 5G
Por- és vízállóság IPX4
Biztonsági funkció Ujjlenyomat olvasó
Arcfelismerés
WiFi igen
Bluetooth igen
NFC igen
GPS igen
Akkumulátor 6000mAh
Magasság 173 mm
Szélesség 77 mm
Vastagság 10.4 mm
Szín Fekete

ASUS ROG Phone 6 12GB/256GB Dual-Sim mobiltelefon fantom fekete (AI2201-1A010EU)

Tulajdonságok:

A legenda életre kelt! A ROG Phone 6 a világhódító gamer telefon legújabb inkarnációja. Kihasználja a legújabb Qualcomm®® Snapdragon® 8+ Gen 1 mobil platform óriási erejét, az új, kategóriaelső GameCool 6 hűtőrendszerrel, amelynek köszönhetően minden akadályt és korlátot ledönthetsz; a forradalmi vizuális élményről pedig a 165Hz-es kijelző gondoskodik. A tökéletes irányításért ott az AirTrigger 6 rendszer és az Armoury Crate alkalmazás, a maratoni játékmeneteket pedig nyugodtan a gigantikus 6000mAh akkumulátorra bízhatod. Merd az erőteljes ROG Phone 6-ot választani, és egy valódi legendához illő élmény lesz a jutalmad.

Sílus, újabb kivitelben
A kaland szellemében alkotott ROG Phone 6 cyberpunk gyökerein túlnyúlva tör a szélesebb kozmosz felfedezésére. A geometrikus egyszerűség és a csúcstechnológia ötvözésével ez az új generációs gamer telefon valódi high-tech társad a téren és időn keresztül tett utazásaid során.

RGB, továbbfejlesztve
Engedd szabadon szárnyalni a benned élő játékost a futurisztikus Aura RGB világítással a ROG Phone 6-on. A híres ROG Rettenthetetlen szem (Fearless Eye) pontmátrix logónak a hátlapon két különböző szín egyidejű használatával fantasztikus színátmenetes külsőt kölcsönözhetsz. A világítást a széles színválasztékkal és néhány előre beállított hangulatvilágítás-mintával is személyre szabhatod.

Erő, továbbfejlesztve
Készen állsz a Snapdragon® 8+ Gen 1 mobil platform legyőzhetetlen erejére? Egyedülálló teljesítményével saját kategóriát teremt, órajelét most észbontó 3,2GHz-re húztuk fel - akár 15%-kal nagyobb CPU teljesítménnyel és 20%-kal jobb energiahatékonysággal a CPU-n a ROG Phone 5 korábbi Snapdragon® 888 processzorához képest. Világhírű Armoury Crate teljesítményvezérlőnk még nagyobb teljesítményt és több finomhangolási lehetőséget szabadít fel, a csodás CPU erejének valódi mesterévé téve a ROG Phone 6, így legyűrve bármely feladatot!

Hűtés, továbbfejlesztve
A továbbfejlesztett GameCool 6 hűtőrendszer a ROG Phone 6 optimális kialakítású, így minden irányból hűteni tudja a CPU-t. A GameCool 6 rendszer három különféle hűtésmódot kínál, növelve a stabilitást az energiaigényes játékok számára. Elsőként, a CPU egyik oldalán található bór-nitrid (BN) hővezető paszta csökkenti a túlmelegedés esetén fellépő lassítást (throttling) rövid játékmenetek során. Másodszor, a megnövelt gőzkamra és a grafit lapok hatékonyabban oszlatják el a hőt a CPU másik oldaláról a közepes hosszúságú játékmenetek során. Végül, a hosszú távú stabilitásért az új AeroActive Cooler 6 AI-vezérelt aktív hűtőrendszert ötvöz, Peltier hűtőmodult használva, amely kiegészítő felületi hűtést biztosít pontosan a system-on-a-chip (SoC) fölött elhelyezett ventilátorral.

Vadiúj 360° CPU hűtéstechnológia
A játék első 15 percében a legfontosabb feladat annak biztosítása, hogy a rendszer a hőt a CPU-tól a hűtőelemekhez vezesse a hőeloszlatás érdekében. A 3300 milligramm BN hővezető paszta átvezeti a hőt a CPU oldaláról a gőzkamrával szembe, sokkal hatékonyabban eloszlatva a hőt a chiptől, és a CPU valamint a GPU maximális teljesítményét biztosítva a stabil képkockasebességért játék közben.

Látvány, továbbfejlesztve
A tökéletes látványért a ROG Phone 6 6,78 colos AMOLED kijelzőt kapott, verhetetlen megjelenítési minőséggel és varázslatosan alacsony késleltetéssel. Legyen szó tűéles játékról vagy HDR videó visszajátszásról, a ROG Phone 6 hozza, amit kell! A játék közbeni alacsony késleltetés és a még kisebb eséllyel előforduló véletlen érintés melletti ultra válaszkész bevitel elérése érdekében a ROG Phone 6 Pro most 165Hz-es képfrissítési frekvenciával és 720Hz-es érintési mintavételi aránnyal dicsekedhet az extra gördülékeny, zökkenőmentes játékélményért.

Tökéletes látvány
A verhetetlen színhelyesség mellett a ROG Phone 6 képernyőjét ultrakemény Corning® Gorilla® Glass Victus™, a szemedet pedig Eye Care Display (szemvédő kijelző) technológia védi. Akárhonnan is nézed, a ROG Phone 6 a győzelemre tervezték!

Airtrigger, továbbfejlesztve
A még haladóbb vezérlési lehetőségekért az AirTrigger 6 is komoly fejlesztésen esett át. Az ultrahangos érzékelők hiánytalanul támogatják a különféle gesztusokat, olyan új funkciókkal, mint a dupla művelet, a nyomás és emelés valamint a giroszkópos irányítás. Az egyedileg tervezett AirTrigger 6 olyan vezérlési élményt kínál, ami messze túlhaladja a konzol-szintű játékot!

Giroszkópos célzás
A ROG Phone 6 most giroszkóppal irányíthatod a látószöget. Egyszerűen nyomd meg és tartsd nyomva az ultrahangos gombot elsőként, majd a telefon mozgatásával vagy döntésével irányíthatod a látómezőt. Ez a funkció azonnali segítséget kínál MOBA játékokhoz és lövöldözős játékokhoz. A telefont egyszerűen körbeforgatva keresheted az ellenséget vagy derítheted fel a környezetet.

X-Haptic
A hathatós rezgéses visszajelzésért a ROG Phone 6 csúcskategóriás X-tengelyes lineáris motort kapott, amely minden idők leginkább magával ragadó játékélményével ajándékoz meg.

Gaming, továbbfejlesztve
A ROG Phone telefon egyik legkedveltebb funkciója az Armoury Crate. Masszív átalakuláson esett át egy sokkal menőbb és futurisztikusabb felületért, a PC változathoz illeszkedő vizuális stílussal. Nem csupán a játékokhoz, hanem minden alkalmazáshoz külön állíthatsz be és szabhatsz testre profilokat, egyedileg hangolhatod a teljesítmény-beállításokat, sok mással együtt.

Game Genie
A Game Genie, az egyik legmodernebb gaming fejlesztés funkció is rendelkezésedre áll - most új felhasználói felületet is kapott! Olyanná varázsoltuk, mint egy űrhajó HUD kijelzőjét, illeszkedve ezzel a ROG Phone 6 sorozat sci-fi ihlette és futurista stílusához. Tedd még jobbá ROG Phone 6 gaming élményedet a győzelemért!

Audio, továbbfejlesztve
A ROG Phone 6 GameFX hangrendszere szimmetrikus dupla hangszórókat kínál, amelyek előre sugároznak a valóban kiegyensúlyozott hanghatásért. Emellett egy kényelmes 3,5 mm-es fejhallgató jack csatlakozó is rendelkezésedre áll. A hangzást a hangszakértő Dirac-kal együttműködésben optimalizáltuk, így vált a ROG Phone 6 egy ritka fenevaddá: a gamer telefon, amely igazán lenyűgöző hangminőséget nyújt. A prémium hangminőség mellett a GameFX lehetőséget kínál, hogy egyenként finomhangold az EQ sávokat a különféle helyzetek hatásaihoz, mint például a játék, zene vagy mozi - így olyan kristálytiszta hanghatásokat és erőteljes hangteret élvezhetsz, amit egyetlen más telefon sem tud biztosítani. A Snapdragon Sound™ technológiának és az aptX™ Adaptive kodeknek köszönhetően a nagy felbontású audio és az extra alacsony késleltetésű feldolgozás vezeték nélküli Bluetooth® fejhallgatón is elérhető. A Snapdragon Sound™ az aptX™ veszteségmentes technológiát is kiaknázza, az eredeti tartalom minden elemét megtartva, bitről bitre, az eredeti felvétellel azonos zenét eredményezve.

Akkumulátor, továbbfejlesztve
A ROG Phone 6 lelkét jelentő erőteljes 6000mAh-s1 akkumulátor a 65 wattos USB Power Delivery HyperCharge adapterrel együtt remek kombinációt alkot a menet közbeni játékért. Ez a páros mindössze 42 perc alatt képes feltölteni a ROG Phone 6 telefont 0-ról 100%-ra. Az olyan fejlett funkciók, mint az egyenletes töltés, amely lehetővé teszi a töltési sebesség szabályozását, és a bypass töltés, melynek lényege, hogy ne töltsön az akkumulátor játék közben, mind jobb akkumulátorteljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot tesznek lehetővé.

Kamera, továbbfejlesztve
A ROG Phone 6 hátsó tripla kamerarendszere profi szintű minőséget kölcsönöz minden fotódnak, bármi is a téma. Jobb képminőséget és HDR feldolgozást kínáló zászlóshajó Sony® IMX766 50 MP-es, nagylátószögű főkamerát, ultraszéles látószögű 13 MP-es második kamerát és egy makrókamerát tartalmaz. A továbbfejlesztett szoftver funkciók között a HDR10+ videó mód is szerepel, amivel kitűnhetsz a videóminőség terén. 12MP-es előlapi kamerájával kiváló minőségű csapatszelfiket és élő videostreameket készíthetsz.

Műszaki adatok

Processzor:

  • Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform
  • Qualcomm® Adreno™ 730 grafikus vezérlő

Kijelző:

  • Méret: 6.78"
  • Képarány: 20.4:9
  • Felbontás: 2448 x 1080 pixel
  • Képfrissítés: 144 Hz
  • Válaszidő: 1 ms
  • Technológia: Samsung AMOLED
  • Védelem: Corning® Gorilla® Glass Victus
  • Képminőség: Delta-E < 1

Hangszóró:

  • Szimmetrikus dupla, előlapi, feléd irányuló hangszóró Dirac HD hangzással
  • 5 mágneses sztereó hangszóró Cirrus Logic erősítővel a hangosabb, mélyebb és kevésbé torzított hangeffektusokért

Audio kimenet:

  • Nagy felbontású hangzás akár 384 kHz / 32-bittel, a 3,5 mm-es kimenethez
  • Qualcomm WCD9385 a Hi-Res kimenetért
  • AudioWizard több hallgatói profillal 

Mikrofon:

  • Három mikrofon alkotta tömb ASUS zajcsökkentő technológiával

Vezeték nélküli technológia:

  • Qualcomm® aptX™ Adaptive támogatással
  • Bluetooth® 5.2 (HFP + A2DP + AVRCP + HID + PAN + OPP)
  • NFC
  • Integrált WiFi 6E* (802.11a/b/g/n/ac/ax, 2x2 MIMO) *WiFi 6E elérhetőség és funkciók a szabályozási korlátozásoktól függenek.
  • Támogatja a 2,4 GHz-es/ 5 GHz-es/ 6 GHz-es WiFi-t 
  • Bluetooth® 5.2 (HFP + A2DP + AVRCP + HID + PAN + OPP), támogatja a Qualcomm® aptX™ Adaptive és az aptX™ Lossless technológiát
  • Wi-Fi Direct
  • NFC

Akkumulátor:

  • 6000 mAh (jellemző) nagy kapacitású akkumulátor
  • Gyorstöltés támogatás: Quick Charge 5.0 és PD Charging

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 332 465 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You