Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

ASUS ROG Flow X13 (2022) GV301RC-LJ060 Laptop fekete

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. június 12

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
554 990 Ft
Processzor család AMD® Ryzen™ 7 sorozat 6. generációs
Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
Képernyő 13.4"
1920 x 1200 (WUXGA)
Memória méret 16 GB
SSD kapacitás 0.512 TB
Szín fekete
Processzor típus 6800HS
Processzor órajel 3.20 GHz
Processzor órajel turbó 4.7 GHz
HDMI csatlakozó Van
USB csatlakozók száma 3db
USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.1 1db
Memória típus DDR5
Memória órajel 4800 MHz
Grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce®
GeForce RTX3050
4 GB
Lokalizáció Magyar
Web kamera Beépített
Bluetooth Van
WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Felhasználási terület Gamer
Szélesség 299 mm
Mélység 222 mm
Magasság 15.8 mm
Tömeg 1.3 kg

ASUS ROG Flow X13 (2022) GV301RC-LJ060 Laptop fekete

Tulajdonságok:

Felturbózott teljesítmény
Az NVIDIA DLSS felgyorsítja a játékokat anélkül, hogy az a képminőség rovására menne. Hozd ki a legtöbbet a beállításokból és a felbontásból a még hihetetlenebb vizuális élmény érdekében.

Magávalragadó élmény
A sugárkövetés a grafika szent grálja. Ez a technológia szimulálja, hogy a fény hogyan viselkedik a valódi világban, és így biztosítja a leginkább valósághű és magával ragadó grafikát a játékosok és a kreatív szakemberek számára – ráadásul a 2. generációs RT magoknak köszönhetően gyorsan is fut.

Optimalizált teljesítmény
Az NVIDIA Max-Q egy mesterséges intelligencián alapuló technológiákból álló csomag, mely úgy optimalizálja a laptopokat, hogy vékony kialakítás mellett is nagy teljesítményt tudjanak nyújtani.

Gyorsabb, szabadabb és rugalmasabb
Az opcionális ROG XG Mobile a teljesítmény és a sokoldalúság valódi hordozhatósággal történő kombinálásával újraalkotta a külső grafikus vezérlőt. Annak ellenére, hogy a tipikus eGPU-k méretének 7%-a, ez az eszköz akár az AMD Radeon™RX 6850M XT GPU erejével is rendelkezhet. Exkluzív interfészünk elkerüli a szokványos szűk keresztmetszetet és dedikált sávszélességgel bővül az integrált I/O hub számára. A beépített adapter energiával látja el az eGPU-t és a laptopot, így könnyedén utazhatsz.

Rugalmasság
A 360°-os zsanér hihetetlen rugalmasságot kölcsönöz neked. Emeld fel a fedelet a munkához és a játékhoz. Válts állvány módba, hogy megoszd a képernyőt vagy sátor módba, ha szűk a hely, és szerezz be egy fejlettebb hűtést, mely akár 8°C-kal csökkenti a processzor hőmérsékleteit. Told hátra a képernyőt, hogy egy érintőképernyős táblagépet tudj használni aktív stylus támogatással a rajzoláshoz és jegyzeteléshez. Az ilyen sokoldalúság teszi a ROG Flow X13-at egy igazi forradalmian új géppé.

Bővítsd ki látótered
A Flow X13 sokoldalúsága kibővíti a kijelzőválasztékot, mely személyre szabhatóvá teszi a komoly játék és kreativitás élményét. Próbáld ki a 4K-t és merülj el az Ultra HD-s részletekben, vagy válaszd ki a 120Hz-es FHD-t a rendkívül gördülékeny játékért. Mindkét széltől szélig terjedő kijelző magasabb képaránnyal büszkélkedhet, mely több helyet hagy az eszköztáraknak és füleknek. Az érintési és stylus támogatás a szórakozást és művészetet szolgáló, intuitívabb bevitellel egyensúlyozza ki a vizuális élményt.

Rendkívüli hűtés
Annak érdekében, hogy mindent kihozzunk a 13 colos eszköz csúcskategóriás teljesítményéből, a hűtőrendszert minden szempontból finomhangoltuk. Öntisztuló termikus modulunk lapos hűtőcsöveket tartalmaz, melyek több teljes méretű hűtőbordához és ventilátor kimenethez csatlakoznak, mint ami egy ilyen kis méretű rendszer esetén várható. A folyékony fém alkotóelem pedig optimális hőmérsékleten tartja a CPU-t. Ez az átfogó hűtés erősebb teljesítményt eredményez, mely hosszabb ideig kitart.

Könnyű és hosszantartó
Juss el messzebbre az energiahatékony ROG Flow-val. Az akár 12 óra videólejátszással, bárhol szórakozhatsz és végezhetsz feladataiddal. A mellékelt 100 W-os Type C töltő sokkal kisebb és könnyebb a standard gaming laptop adaptereknél, de mégis gyorsan tölt. A kompatibilis USB-C power pack-ekel többet lehetsz úton, így nem kell minden áron konnektort találnod.

Teljes billentyűzet, maximális kényelem
Gépelj kényelmesebben a 15 colos billentyűzeten, mely széltől szélig terjed. Újragondoltuk az I/O port elrendezést, hogy egy egész, asztali számítógép stílusú kialakítást bele tudjunk illeszteni egy 13 colos házba. Mindegyik billentyűgomb felülete ívelt az ujjhegyek kényelme érdekében, a külön gyorsbillentyűk pedig a kezed ügyébe helyezik a legfontosabb funkciókat. Az egyérintéses bejelentkező gombot minden módban könnyű megnyomni, így olyan intuitívan tudsz bejelentkezni mint, ahogy a telefonodat oldod fel.

Kristálytiszta hang
Tapasztald meg a felsőbbrendű hangzást, bárhova is mész. A Dolby Atmos-szal támogatott virtuális 5.1.2 csatornás surround hangzás az akció közepébe repít. Tekerd fel a hangerőt és élvezd a hangosabb, dinamikusabb audiot. A kétirányú zajszűrés a bemeneti és a kimeneti audiót is letisztítja, így a streamek, csevegések és a felvétel is tisztább, mint valaha. Szűrd ki a nem kívánt zajt, hogy tisztán mutathasd be kreatív elképzelésedet.

Alakítsd át élményed
Kis mérete ellenére a ROG Flow X13 minden olyan porttal rendelkezik, mely egy profi munkaállomáshoz és harci állomáshoz szükséges. Hajts meg több kijelzőt. Csatlakozz nagyképernyős TV-hez. Használd kedvenc USB kiegészítőidet. Többre van szükséged? Csatlakoztasd a ROG XG Mobile-t az exkluzív interfészen keresztül, hogy növeld a grafikus teljesítményt és több portot adj hozzá azonnal. A sokoldalú opciók segítségével minden helyzetben többet érhetsz el.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.04)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 516 140 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You