Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm titántok, fekete-szürke terep pánt (S/M) (MQFW3CM/A)

Jótállás: 3 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. november 01

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
308 990 Ft
Beépített GPS Igen
Lépésszámláló Igen
Véroxigén mérés Igen
Pulzusmérés csuklóról Igen
EKG Igen
Hőmérséklet mérés Igen
Érintő kijelző Igen
Por és vízállóság 100 méterig vízálló
Zene lejátszás Igen
Térképet mutat/kezel Igen
Óraüveg Zafírkristály
Alvásfigyelő Igen
Okostelefonos értesítés Igen
Processzor típusa S8 SiP 64 bites, kétmagos processzor
RAM mérete 32 GB
Kijelző típusa LTPO OLED
Wi-Fi Igen
Bluetooth Igen
SIM kártya-hely eSIM
Tömeg 61.3 g

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm titántok, fekete-szürke terep pánt (S/M) (MQFW3CM/A)

Tulajdonságok:

Bemutatjuk csúcs­teljesítményű óránkat azoknak, akik új csúcsokra törnek.

Kaland­vágyóknak.
Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watcha. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel *1, a mobilhálózati kapcsolat *2 szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak. 

Masszívnak tűnik. Mert az is.
Célunk egy első osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakí­tot­tuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózió­álló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésű tok a lapos zafír­kristály köré emelkedve védi az előlap széleit az ütődésektől. A Digital Crown méretét meg­növeltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyűben is könnyebb a használatuk.

49 mm-es titántok - 100 méterig vízálló - MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve - *3 - IP6X porállóság *4

Az eddigi legnagyobb és legragyogóbb Apple Watch-kijelző.
A mindig bekapcsolt Retina kijelzőnek a direkt napfény sem okoz gondot. Lenyűgöző, 2000 nites maximális fényereje két­szerese bármely más Apple Watchénak. A nagyobb kijelzőfelületnek köszönhetően pedig több hely jut az edzések mérő­számainak és a részlet­gazdag szám­lapoknak is.

Útjelző számlap. Éjszakai üzemmóddal.
A kifeje­zetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelző szám­lapon nyolc komplikáció is elfér, a szám­kört pedig aktív iránytűre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforga­tásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot – ekkor a számlap élénk, piros kör­vonalakkal jelenik meg.

Akció indul.
Az új Művelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetőséget kínál számos különböző funkcióhoz. Vezé­relheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, vagy akár merülést is indíthatsz – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

Minden nagyon a helyén van.
Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sűrít kompakt méretbe. GPS-antenna. A két­­frekvenciás precíziós GPS pontos hely­­meghatározással segíti a távolságok és a tempó kiszámítását, valamint az út­vo­nal­­­tervezést. Művelet gomb nemzetközi narancs­sárga színben. Jelölhetsz vele útpontot vagy indíthatsz visszakövetést az Irány­tűben. Vezérelheted az edzéseidet, vagy megkezdhetsz egy me­rülést. Ha hosszan megnyomod, aktiválhatod a szirénát. És ez még csak néhány példa, hogy mi mindenre használhatod. Két hangszóró. Az óra egy második hang­­szórót is kapott, így jobban hallhatók rajta a hívások. Sziréna. Ha bajba kerülsz, 86 deci­beles hangjelzést képes kiadni, amely akár 180 méteres távolságból is hallható. Oldalsó gomb. A biztonsági funkciók eléréséhez. Hosszan lenyomva segély­hívást indíthatsz vele, *5 megnyithatod az orvosi azonosítódat, vagy aktivál­hatod a szirénát. Kissé kiemelkedik a tokból, hogy kesztyűben is könnyen használhasd. Mélységmérő. Valós időben méri a víz hőmérsékletét és a vízfelszín alatti mélységet – 40 méterig. Hárommikrofonos rendszer. Szeles időben egy adaptív algoritmus választja ki a hangminőség szempontjából legmeg­felelőbb mikrofont, az optimálisan tiszta hangzásról pedig gépi tanulásra épülő zajcsökkentés gondoskodik. Digital Crown. A nagyobb átmérőnek és a mélyebb barázdáknak köszönhetően könnyebb használni.

Az aksi is jól bírja a tempót.
Senki sem szeretne egy háti­zsákos túra má­sodik napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korall­zátonynál bú­várkodva az akkumu­látor miatt aggódni. A minden eddi­ginél hosszabb üzem­idővel azonban szinte bármibe belefoghatsz – az órád végig kitart. *1 Akár 36 óra szokványos használat mellett1 Akár 60 óra alacsony töltöttségű módban *6.

Túrázás, futás, merülés. Mindhez van egy szíjunk.
Egy bármilyen sportolónak ideális sport­óra meg­alkotásához egyedi megközelítésre volt szükség. Ezért a kőkemény túrák, az álló­képességi és a vízi sportok rajongóinak szánt speciális szíjakra épp olyan kiemelt figyelmet fordítottunk, mint magára az órára.

Állóképesség. Még tovább. Még messzebbre.
Akár újra­kezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem minden­napi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében.

Erőt adó számok.
Ha sportolóként fejlődni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a telje­sít­ményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérő­számokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid meg­dön­téséhez. A nagyobb kijelzőn pedig akár hat mérőszámot is megjeleníthetsz egyszerre.

Egy igazán élenjáró GPS.
Akár városi utcákon, akár a természetben edzel, egy kiemel­kedően pontos mérő­számokra vágyó sportoló­nak elenged­hetetlen a megbízhatóan működő GPS. Az Apple Watch Ultra új két­frekvenciás precíziós GPS-rendszere még a legna­gyobb kihívást jelentő helyeken is elké­pesztően pontos. Helymeghatározás gördülékenyen. Egy hagyomá­nyos L1 sávos GPS általában tökéletes megoldást jelent a legtöbb embernek. Ám, ha magas épületek, fák vagy sűrű lombok állnak a műhold­jelek útjába, már nem ilyen egyszerű a helyzet. Az újabb L5 sá­vos GPS fejlettebb jel­feldolgozást tesz lehetővé, mely kevesebb hibát és stabilabb jelet biztosít még zsúfolt városokban is.

Kétfrekvenciás precíziós GPS.
L1 és L5 sávos GPS – szenzációsan pontos hely­meghatározás és mérő­számok. Két frekvencia. Egy precíz megoldás. Az Apple Watch Ultra L1 és L5 sávos GPS-t egyesítő, új tervezésű antennája nagyobb tartományban is hihetetlenül energia­takarékosan működik. Két különböző frekvencia adatait kombinálja, amely rendkívül pontos távolság-, tempó- és útvonal-kalkulációkat eredményez. Sűrűn beépített nagyvárosi környezetben is kiemelkedően pontos GPS. A két­frekvenciás rendszer az Apple Térképekkel együtt­működve kínál a valós elhelyezkedést jobban tükröző autós, kerékpáros és túra­útvonalakat. Az új műhold- és jel­feldolgozási modellek nagyobb pontossá­got eredményeznek. Az egyedi, fejlett algoritmus pedig optimálisan használja fel az elérhető műhold­jeleket.

Terep pánt. Hosszú távú kényelem.
Könnyű, vékony és flexibilis. Az egyszerű, tépő­záras rögzítéssel gyorsan állíthatsz rajta edzés közben. A szövet extra rugal­mas­ságá­nak köszönhetően pedig könnyen az optimális méretre igazíthatod.

Kalandsportok. Messzebb. Feljebb. Vissza. És újra.
Az extrém körülményekre, nagy tenger­szint feletti magas­ságokra és szélső­séges hőmérsékleti viszonyokra tervezett Apple Watch Ultra egy elképesztően sok­oldalú eszköz, amelyre a leg­kalandosabb felfedező­útjaidon is számíthatsz. És hazajutni is segít.

Iránytű, újratervezve.
Egy pontos irány­tű épp olyan nélkülöz­hetetlen, amikor a vadonban barangolsz, mint egy kényelmes túra­bakancs. Az újra­tervezett Iránytű alkalmazás vadonatúj nézetekkel és funkciókkal emeli új magas­ságokba a tájékozódást.

Új információk minden kanyarban.
Indíts egy klasszikus analóg irány­tűvel, amely mellett folya­ma­tosan frissülő digitális nézetben látszik az irányszög és a tájo­lás. Forgasd el a Digital Crownt, és jele­níts meg még több adatot a hatal­mas kijelzőn – tenger­szint feletti magassá­got, meredek­séget, valamint széles­ségi és hosszú­sági koordinátákat.

Jelöld Útpontokkal, merre jársz.
Az Iránytű appban gyorsan és egyszerűen megjelöl­heted, hol vagy. Az Út­pontok ikonra kop­pintva a túra kiinduló­pontján, a tábor­helynél vagy bármilyen releváns helyszín­nél elhelyez­hetsz egy jelölőt. A rendszerezéshez az Útpontokat el is nevez­heted, valamint ikonokat és szín­kódokat ren­delhetsz hozzájuk.

Visszakövetés. Ismeri a visszautat.
A Vissza­követés funkció a GPS-adatok segítségével auto­matikusan követi, merre jártál, és segít vissza­jutni a kiinduló­pontra vagy az út­vonaladra – még akkor is, ha köz­ben valahol lementél a térképről. Így egyszerűen vissza­találhatsz egy korábbi helyre vagy egészen a hegy aljáig.

Művelet gomb. Jelöld meg, hol jársz. Találd meg az utat.
Ha szeretnél gyorsan elhelyezni egy Iránytű Útpontot az ak­tuális helyeden, vagy azonnal elindítani a Vissza­követés funkciót, csak nyomd meg a Művelet gombot, és koncent­rálj az előtted – vagy mögötted – álló útra.

86 decibeles sziréna. Segítő hang.
Ha eltéved­nél vagy meg­sérülnél, és fel kell hívnod magadra a figyelmet, a művelet gomb hosszú lenyomá­sával aktivál­hatod az akár 180 méteres távol­ságból is hallható szirénát.

Hamarosan érkezik. Akár 60 órás üzemidő.
Alacsony töltöttségű módban, többnapos kalandtúrákhoz.* 6. –20 °C-tól 55 °C-ig. A széles tartományú üzemi hő­mérsékletnek köszönhetően a fagyos hegy­csúcsokat és a sivatagi forróságot is tűri. *7

Alpesi pánt. Kemény terepen is bírja a strapát.
A könnyű és tartós pántot két, öltések nélkül egybe­szőtt szövet­rétegből alkottuk meg. A titánból készült, korrózió­álló Z kapocs könnyedén a helyére csúszik a meg­erősített hurkokban, és megbíz­hatóan rögzíti a pántot.

Tengerek és óceánok. Úttörő újítások a víz alatt is.
Használhatod jetski­zéshez a Kanári-szigeteken vagy kite-szörfözéshez Szardínia partjainál. Az új, mélység­mérővel felszerelt Apple Watch Ultra emellett minden olyan funkcióval és adattal is ellát, amelyre szabad­tüdős vagy könnyű­búvárként szükséged lehet egy legfeljebb 40 méteres merülés során. EN13319 tanúsítással. Búvár­kiegészítőkre vonatkozó nemzetközileg elismert szabvány.

Hamarosan érkezik.
Egy nagy tudású búvár komputer.

Az Apple Watch Ultrára kifej­lesztett Oceanic+ appot a víz alatti technológiák innovátorával, a Huish Outdoorsszal közösen terveztük meg, hogy az órád valódi búvár­komputerként használhasd.8 Kedv­telési célú, legfeljebb 40 méteres mélységig történő könnyű­búvár­kodáshoz és szabad­tüdős merülésekhez készült, melyekhez minden alap­vető funkciót biztosít. Ráadásul üdítően egyszerű használni. Helyismeret a merülésed megtervezéséhez. Az Oceanic+ app az iPhone-on a helyi körül­ményeket, például a víz­állást és a víz­hőmérsékletet, valamint a fel­használók által meg­osztott információkat, például a lá­tási viszonyokat és az áram­latokat is figyelembe veszi. A mélység és idő­tartam egyszerű kiszámításánál így jóval többet kínál. De simán használhatod az órádat önmagában is egy merülés gyors megtervezéséhez. Kristálytiszta adatok. A legtöbb búvár­komputeren bonyolult gomb­nyomkodással találhatod csak meg, amit keresel. Az Oceanic+ appban viszont elég elfordítani a Digital Crownt, ha szeretnél képernyőt váltani. A nagy, fényes kijelző a komplex információkat szín­kódolva jeleníti meg, hogy könnyű legyen értelmezni a látottakat. Biztonság határok nélkül. Az Oceanic+ a búvár­kompute­rek­től elvárható összes, a biztonságodat érintő esetben jelez – többek között a dekomp­resszió­mentes határra, a túlzottan gyors emel­kedésre és a bizton­sági megállá­sokra is figyelmeztet. Az alkal­mazás Bühlmann dekomp­ressziós algo­ritmussal végzi a merülési paramé­terek folyamatos kalkulációját és monitorozását, hogy egy pillantással bármikor átláthasd a szük­séges adatokat. Merülés utáni adatok. A tengerből a felhőbe. Amint a fel­színre értél, rögtön láthatod a merü­léseddel kapcsolatos információkat, köztük a merülés kezdő- és vég­pontjának GPS-adatait is. Mindez auto­matikusan szinkroni­zálódik az iPhone-oddal, és felkerül a felhőbe. Megnéz­heted a merülési profilod összeg­zését, a naplóban keresgél­hetsz a korábbi merüléseid között, az élményeidet pedig akár meg is oszthatod a barátaiddal és a családoddal. Innovációk a víz alatti világ felfedezéséhez. A Mélység app az új mélység­mérővel együtt ideális társ a snorke­lezéshez és bármilyen kedv­telési célú merüléshez. Az időt, az aktuális mély­séget, a víz­hőmérsékletet, a víz alatt töltött időt és a merülés során elért maximális mélységet is mutatja. Ráadásul képes automatikusan elindulni, amikor alábuksz.

Művelet gomb.
Merülésre felkészülni. Ha szeretnéd a vízben is könnyebben vezérelni az órád, állítsd be úgy a Művelet gombot, hogy elindíthasd vele a Mélység appot, vagy meg­nézhesd az iránytűn az irányt, miközben az Oceanic+ appal merülsz.

Óceán szíj. Hívnak a hullámok.
Fluor­elasztomer gumiból készült, könnyű és rugalmas. A titán­csat és az állítható helyzetű rugós titán­bújtató még intenzív vízi sportok közben is extra biztosan rögzíti a cső­szerkezetes struk­túrájú szíjat. A külön rátehető bővítővel pedig akár vastag neoprén ruha felett is viselheted.

Több is van még.
Ezért is olyan nagyszerű az Apple Watch.

Ezzel az órával nem­csak a hatá­raidat feszegethe­ted, de egészség-, biztonsági és kapcsolat­tartási funkciói­nak köszönhetően a minden­napokban is sok­oldalúan használhatod.

Testhőmérséklet-figyelés.
Az új, innovatív test­hőmérséklet-érzé­kelő9 hasznos információkkal szolgál az általános állapotodról és a menstruációs ciklusodról. *10 Alvás közben rögzíti a test­hőmér­sékleted alakulását, melyet az Egészség appban nézhetsz meg.

Alváskövetés.
Kövesd az alvási szokásaidat. Nézd meg, mennyi időt töltesz REM-fázisban, felü­letes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.

EKG.
Az EKG app a szív­elektró­dákkal rögzíti a szív­verésed és a szív­ritmusod, majd ellenőrzi, hogy fenn­állnak-e a pitvar­fibrillációs szív­ritmus­zavar jelei. *11

A szív egészségével kapcsolatos értesítések.
Értesítéseket kap­hatsz, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzusod, vagy szabály­talan a szív­ritmusod. *12

Véroxigénszint.
A vér­oxigén­szint mérésével ráláthatsz az általános állapotod egy fontos mutatójára. *13

Innovatív biztonsági funkciók.

Ütközésészlelés.
Új érzékelői és egy gépi tanulásra épülő algoritmus segít­ségével az Apple Watch Ultra képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér, és automatikusan hívást indítani a sürgősségi segély­szolgálatok irányába. *5 Emellett megosztja a disz­pécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhelyzeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért.

Esésészlelés.
Akár otthon vagy, akár a termé­szetben barangolsz, ha az órád úgy észleli, hogy el­estél és reakció­képtelen állapotba kerültél, automatikusan segély­hívást indít. *5

Vészhelyzet – SOS.
Ha hosszan lenyomod az oldalsó gombot, az óra segély­hívást tud indítani, és a tartóz­kodási helyedet is megosztja a sürgős­ségi segély­szolgálatokkal. *5 A vész­helyzeti kontakt­jaid pedig egy ideig arról is értesülhetnek, ha változik a tar­tóz­kodási helyed.

Maradj kapcsolatban mobil­hálózattal.

Hívások és üzenetek.
A mobil­hálózat minden modellen elér­hető. *2 Akár 18 óra LTE-használatot is bír az aksi – csak a megfelelő előfize­tésre van szükséged hozzá.

Zene.
Kedvenc zenéidet, pod­castjaidat és hangos­könyveidet akár a hegyekben vagy az edző­teremben is streamel­heted. *14

Térképek.
Végig­vezet az úton, és finom rezgéssel jelzi, ha kanya­rod­nod kell.

Apple Pay.
Az Apple Payjel szinte bármit kifizethetsz, *15 a Tárcádba pedig akár a beszálló­kártyád is elteheted.

App Store.
Az Apple Watchon elérhető App Store-ban szinte bármilyen sporthoz és tevékeny­séghez találhatsz egy appot. Az alkal­mazásokat közvetlenül az órádra tölt­heted le – az iPhone-odat elő sem kell venned hozzá.

Környezetvédelem.
Termékeink környezeti lábnyomáért teljes életciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újrahasznosított és fenntartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watch számos jellemzője szolgálja a környezeti hatások csökkentését.

* Az Apple Watch Ultra az ISO 22810 szabvány szerint 100 méterig vízálló. Használható nagy sebességű vízi sportokhoz, valamint 40 méteres mélységig kedvtelési célú búvárkodáshoz (az App Store-ból letölthető, külső fejlesztőtől származó kompatibilis alkalmazással). Az Apple Watch Ultra nem használható 40 méternél mélyebbre történő merülésekhez. A vízállóság mértéke nem állandó jellemző, és idővel csökkenhet. További információ: support.apple.com/hu-hu/HT205000.

1. Az egész napos akkumulátor-üzemidő megállapítása a következőket tartalmazó 36 órás használat alapján történt: a pontos idő megtekintése 180 alkalommal, 180 értesítés, 90 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással; az Apple Watch Ultra (GPS + Cellular) a 36 órás teszt alatt összesen 8 órán át csatlakozott LTE-hálózathoz, 28 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte az Apple Watch Ultra (GPS + Cellular) iPhone-hoz párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobil­­­hálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.
2. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A kapcsolat minősége a hálózat elérhetőségétől függ. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.
3. Tesztelve a következő szabványelemekre: tenger­szint feletti magasság, magas hőmérséklet, alacsony hőmérséklet, hősokk, víz alá merítés, fagyasztás/felolvasztás, ütés­­állóság, rezgés­­állóság.
4. Az Apple Watch Ultra IP6X porállósági besorolású.
5. A Vészhelyzet – SOS funkció használatához az Apple Watchod vagy a közeledben lévő iPhone-od mobil­hálózati kapcsolata, vagy az eszköz internet­kapcsolatán keresztül történő Wi-Fi-hívás szükséges.
6. A több napos kalandozásokhoz elegendő üzemidő megállapítása a következő 60 órás használaton alapult bekapcsolt Alacsony töltöttségű mód, valamint ritkább pulzus- és GPS-mintavételi gyakoriságot lehetővé tevő edzésbeállítások mellett (a funkció később válik elérhetővé): 15 órányi edzés, a pontos idő megtekintése több mint 600 alkalommal, 35 percnyi alkalmazáshasználat, 3 percnyi beszélgetés és 15 órányi alváskövetés; az Apple Watch Ultra (GPS + Cellular) a 60 órás teszt alatt igény szerinti használattal csatlakozott LTE-hálózathoz, 5 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte az Apple Watch Ultra (GPS + Cellular) iPhone-hoz párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobil­­­hálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.
7. Az igen alacsony hőmér­séklet hatással lehet az akkumulátorra és a teljesítményre.
8. Az Oceanic+ app előfizetéssel használható. Az alkalmazás az App Store-ban érhető el. Minden esetben tartsd be a merülési protokollokat, ne merülj egyedül, és legyen nálad tartalék eszköz.
9. A testhőmérséklet-figyelés funkció nem orvostechnikai eszköz, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezeléshez vagy bármilyen más egészségügyi célra.
10. A Cikluskövetés alkalmazás nem alkalmas fogamzásgátlási célokra. A Cikluskövetés alkalmazásból származó adatok nem használhatók betegségek diagnosztizálására.
11. Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb óra (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról az apple.com/hu/watch oldalon találsz további információt. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardio­gramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.
12. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges. A funkció használata nem ajánlott 22 évesnél fiatalabbaknak és olyan személyeknek, akiknél pitvar­fibrillációt állapítottak meg.
13. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.
14. Az Apple Music csak előfizetéssel használható.
15. Az Apple Pay nem minden országban érhető el. Az Apple Payt támogató országok és térségek listáját itt találod: support.apple.com/hu-hu/HT207957

Technikai adatok:

  • 49 mm-es titántok
  • Művelet gomb
  • Fizikai visszajelzést adó Digital Crown
  • Oldalsó gomb
  • Két hangszóró
  • Hárommikrofonos rendszer
  • S8 SiP 64 bites, kétmagos processzorral

Kijelző:

  • Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző
  • Lapos zafírkristály kijelző
  • Akár 2000 nites fényerő

Érzékelők:

  • 1 méteres pontosságú mélységmérő
  • Vízhőmérséklet-érzékelő
  • Testhőmérséklet-figyelés
  • Véroxigénszint-érzékelő és Véroxigén app
  • Szívelektródák és EKG app
  • Harmadik generációs optikai pulzusmérő
  • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról
  • Értesítés szabálytalan szívritmusról
  • Iránytű
  • Mindig bekapcsolt magasságmérő

Biztonság:

  • Vészhelyzet – SOS
  • Nemzetközi segélyhívás
  • Sziréna
  • Ütközésészlelés
  • Esésészlelés

Por-, csepp- és vízállóság:

  • 100 méteres vízállóság
  • P6X porállóság
  • Az EN13319 szabvány szerint 40 méteres mélységig alkalmas hobbi­búvárkodásra
  • A MIL-STD 810H szabvány elemeire tesztelve: tenger­szint feletti magasság, magas hőmérséklet, alacsony hőmérséklet, hősokk, víz alá merítés, fagyasztás/felolvasztás, jegesedés és ónos eső, ütés­­állóság és rezgés­­állóság

Hálózati csatlakozás és kommunikációs lehetőségek:

  • Kétfrekvenciás precíziós GNSS: GPS, GNSS, Galileo, BeiDou
  • LTE és UMTS
  • 802.11b/g/n, 2,4 és 5 GHz
  • Bluetooth 5.3
  • U1 chip (ultraszélessávú) *13

Tárhely:

  • 32 GB

Előírt használati körülmények:

  • Üzemi hőmérséklet csuklón hordva: –20 °C és 55 °C között *
  • Üzemi hőmérséklet (betöltés és akkumulátor­töltés közben): 0 °C és 35 °C között *
  • Tárolási hőmérséklet üzemen kívül: –20 °C és 45 °C között *
  • Üzemi hőmérséklet merüléskor: 0 °C és 40 °C között *
  • Relatív páratartalom: 5% és 90% között, nem lecsapódó *
  • * Az igen alacsony hőmér­séklet hatással lehet az akkumulátorra és a teljesítményre 

Méret:

  • Magasság: 49 mm
  • Szélesség: 44 mm
  • Mélység: 14,4 mm
  • A tömege: 61,3 g

Szíj mérete:

  • A szíj 130–180 mm körméretű csuklóra illik

Az Apple Watch Series 8 használatához iPhone 8 vagy újabb iPhone és legalább iOS 16-os rendszer szükséges.
Egyes szíjak csak külön kaphatók. Egyes funkciók nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.
A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.

 


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (05.01)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (05.01)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (05.01)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (05.02)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 287 360 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You