Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Apple Watch Series 8 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok, csillagfény sportszíj (MNP63CM/A)

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. november 24

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
185 090 Ft
Beépített GPS Igen
Lépésszámláló Igen
Véroxigén mérés Igen
Pulzusmérés csuklóról Igen
EKG Igen
Érintő kijelző Igen
Por és vízállóság 50 méterig vízálló
Óraüveg Ion-X üvegborítás
Alvásfigyelő Igen
Okostelefonos értesítés Igen
Processzor típusa S8 SiP 64 bites, kétmagos processzor
RAM mérete 32 GB
Kijelző típusa OLED
Wi-Fi Igen
Bluetooth Igen
Tömeg 32 g

Apple Watch Series 8 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok, csillagfény sportszíj (MNP63CM/A)

Tulajdonságok:

Nagy lépés az egész­ségért.
Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Új test­hőmérséklet-figyelés funkciója hasznos infor­mációkkal szolgál a menstruá­ciós ciklusodról. *1 Az Ütközés­észlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben. *2 Az Alvás­fázisokkal alaposabban megismerheted alvási szokásaidat, a tovább­fejlesztett Edzés appal pedig új lehető­ségeket próbálhatsz ki a moz­gáshoz. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.

Dizájn és strapabíróság.
Gyönyörű. És az is marad.

Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos.
Az Apple Watch Series 8 kijelzője nagy, gyönyörű, és mindig be van kapcsolva. A keskeny peremnek köszönhetően a teljes előlapot kitölti, elegánsan hozzásimulva az óratok íveihez.

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Lenyűgöző ránézni. Élmény használni.
A ragyogó, mindig bekapcsolt kijelzőn a részletgazdag számlapok csodásan mutatnak, és az órád felemelése nélkül is könnyen leolvashatók. A nagyobb kijelzőn jól elférnek a kedvenc komplikációid, és könnyű koppintani, gépelni és lapozni rajta.

Nagyon bírja a gyűrődést.
A gyönyörű, teljes előlapot kitöltő, mindig bekapcsolt kijelzőt olyan innovatív megoldások felhasználásával alkottuk meg, melyek rendkívüli tartósságot biztosítanak. A vastag óraüveg, a robusztus vonal­vezetés és a sík alap ellenállóvá teszi a repedések­kel szemben.

Repedésálló. Strapabírónak terveztük. Porálló. IP6X tanúsítással. *3 Vízálló. WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele. *4

Egészség. Egészségről, tudatosan.
Minél többet tudsz az egészségedről, annál többet tehetsz érte. Az Apple Watch Series 8 fejlett érzékelőkkel segít alaposabban meg­ismerni az általános állapotodat.

Test­hőmérséklet-figyelés.
Értsd meg jobban a ciklusod. Az Apple Watch Series 8 alvás közben új, innovatív érzékelővel követi a test­­hőmérsékletedet, megmutatva, ho­gyan alakul az idővel. A Ciklus­követés erre ala­pozva tudja vissza­menőleg meg­becsülni a pete­érésed idejét, amely hasznos lehet a család­ter­vezéshez. A pulzus­mérésekkel és a ciklus­napló adataival kiegészítve így részletesebb képet kaphatsz a menstruációs ciklusodról.

Egyszerűbben megbecsülhető, mikor ovulálhattál.
Menstruáció előrejelzése. Könnyebb követni. A csuklódon mért hőmérsékleted alapján jobb előre­jelzéseket kaphatsz a menstruációd­ról. Mostantól pedig arról is tud értesíteni az órád, ha a naplózott adataid lehetséges eltérést mutatnak a ciklusodban, például szabály­talan vagy elhúzódó menstruá­ciót. Ciklus­előzményeidet az orvosoddal is megoszthatod, hogy részletesebb információkra alapozhassátok beszélgetéseiteket. *5
Ciklus­követési adataid az eszközödön maradnak, és titkosításra kerülnek, amikor a telefonodat jelkód, Touch ID vagy Face ID segítségével lezárod.

Álmaid órája.
Az Alvás app az alvás­időd rögzítése mellett azt is meg­mutatja, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.

Készíts EKG-t, bármikor.
Az Apple Watch Series 8 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. *6

Véroxigénszint-mérés.
Egy frissítő innováció. Az Apple Watch Series 8 figyelemre méltó érzéke­lőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigén­szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.*7

Gyógyszer- és vitamin­szedés óramű­pontossággal.
Az Apple Watchon egyszerűen naplózhatod, hogy mikor vetted be a gyógyszereid, a vitaminjaid vagy a táplálék­kiegészítőid, és a Gyógyszerek appban diszkréten és átláthatóan követheted a felvitt adatokat. *8

Biztonság.
Innováció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.

Ütközésészlelés. Segélykérés automatizálva. Az Apple Watch Series 8 mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. *2 Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS-t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűjtöttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.

Esésészlelés.
Az Apple Watch Series 8 észleli, ha nagyot esel, és segély­hívást indít, ha mozgás­képtelen állapotba kerülsz. A funkció optima­lizá­lása az Edzés app használata közben történik.

Vészhelyzet – SOS.
Ha hosszan lenyomod az oldalsó gombot, az Apple Watch képes hívást indítani a helyi sürgősségi segély­szolgálatok irányába, valamint megosztani velük, hol vagy. *2

Fitnesz.
Nagyon megmozgat.
Új lehetőségek az edzéshez. Érj el új személyes csúcsokat. Guggolás, spinning, fartlek vagy bármi más – a tovább­fej­lesztett Edzés appban az Apple Watchnak van hozzá egy edzése. Az új Edzés­nézetekkel pedig fejlettebb mérő­számokat, például pulzus­zónákat és személyre szabott intervallumokat is láthatsz, hogy kitartson a lendületed.

Pulzus­zónák.
Mérd fel gyorsan, hogy épp milyen intenzitással edzel. Az órád az egész­séggel kap­csolatos adataid alapján automatikusan ki­számítja és személyre szabja az edzési zónáidat, de akár te is beállíthatsz magadnak tarto­mányokat.

Edzések a terveid szerint.
Alakítsd az aktív és a pihenési intervallumokat a saját edzési stílu­sodhoz. Menet közben tempó-, pulzus-, lépés­frekvencia- és teljesítmény­értesítéseket is kaphatsz. Formáld magadhoz, hogy a legjobb formád hozhasd.

Kapcsolatban a világgal.
Telefonálj, küldj üzeneteket, streamelj zenét és indíts segélyhívást. *9

Apple Pay.
Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel. *10

Alacsony töltöttségű mód. Ha jól jönne a hosszabbítás.
Az akkumulátor 18 órán át bírja – vagy akár 36 órán át, ha bekapcsolod az új, alacsony töltöttségű módot. *11 Ez remek megoldás, amikor nincs a köze­led­ben a töltőd, például egy hosszú repülőúton.

App Store és számlapok.
Ahány óra, annyi stílus.

Kedvenc appjaid, az órádon is. Az App Store ban több tízezer alkalmazást érhetsz el közvetlenül az Apple Watchodról – így bármiért rajongsz, tökéletesen sze­mélyre szabott eszközként használhatod. Egyedülállóan mutat. Az órád számlapját kedved szerint alakít­hatod a komplikációkkal, ráadásul mostantól a Nike számlapok is mindenki számára elérhetők.

Környezet­védelem.
Termékeink környezeti láb­nyomáért teljes élet­ciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újra­hasznosított és fenn­tartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watchot úgy terveztük meg, hogy számos tulajdonságával hozzájárulhasson a környezeti hatások csökkentéséhez.

Környezetvédelmi céljaink elérésének egyik lépése, hogy az Apple Watchhoz nem mellékelünk hálózati adaptert. A doboz egy mágneses Apple Watch-gyorstöltőt tartalmaz USB-C csatlakozós kábellel, amely kompatibilis az USB-C hálózati adapterekkel és a számító­gépek portjaival.

1. A testhőmérséklet-figyelés funkció nem orvostechnikai eszköz, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezeléshez vagy bármilyen más egészségügyi célra.
2. A Vészhelyzet – SOS funkció használatához az Apple Watchod vagy a közeledben lévő iPhone-od mobil­hálózati kapcsolata, vagy az eszköz internet­kapcsolatán keresztül történő Wi-Fi-hívás szükséges.
3. Az Apple Watch Series 8 IP6X porállósági besorolású.
4. Az Apple Watch Series 8 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban az Apple Watch Series 8 nem alkalmas búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri vagy mélyebbre merülsz vele. A vízállóság mértéke nem állandó jellemző, és idővel csökkenhet. További információ: support.apple.com/hu-hu/HT205000.
5. A Cikluskövetés alkalmazás nem alkalmas fogamzásgátlási célokra. A Cikluskövetés alkalmazásból származó adatok nem használhatók betegségek diagnosztizálására.
6. Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb óra (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról az apple.com/hu/watch oldalon találsz további információt. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardio­gramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.
7. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.
8. A Gyógyszerek funkció soha nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt. A gyógyszereid beteg­tájékoztatója további információkat tartalmaz, de az egész­séged­del kapcsolatos döntések előtt minden esetben kérd ki a kezelő­orvosod véleményét.
9. A nemzetközi segélyhívás funkció csak az Apple Watch Ultra (GPS + Cellular), az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.
10. Az Apple Pay nem minden országban érhető el. Az Apple Payt támogató országok és térségek listáját itt találod: support.apple.com/hu-hu/HT207957.
11. Az egész napos akkumulátor-üzemidő meg­álla­pí­tá­sa a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján történt: a pontos idő megtekintése 90 alkalommal, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zene­leját­szással; az Apple Watch Series 8 (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt csatlakoztatva volt egy iPhone-hoz is Bluetooth-kapcsolattal; az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) a 18 órás teszt alatt összesen 4 órán át csatlakozott LTE-hálózathoz, 14 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte az Apple Watch Series 8 (GPS) és az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) iPhone-nal párosított proto­típusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobil­­­hálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.

Technikai adatok:

  • 41 mm-es tokméret
  • Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző
  • Akár 1000 nites fényerő
  • Ion-X üveg kijelző az alumíniumtokon
  • Zafírkristály kijelző a rozsdamentesacél tokon
  • S8 SiP 64 bites, kétmagos processzorral
  • W3 vezeték nélküli chip
  • Fizikai visszajelzést adó Digital Crown
  • Gyorsulásmérő
  • Esésészlelés és Ütközés­észlelés; méréshatár: 256 g
  • Nagy dinamika­tartományú giroszkóp
  • Testhőmérséklet-figyelés
  • Véroxigénszint-érzékelő és Véroxigén app
  • Szívelektródák és EKG app
  • Harmadik generációs optikai pulzusmérő
  • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról
  • Értesítés szabálytalan szívritmusról
  • Ütközésészlelés
  • Esésészlelés
  • 50 méterig vízálló
  • Porálló (IP6X besorolású)
  • Repedéseknek ellenálló óraüveg
  • Wi-Fi
  • Bluetooth 5.0
  • GPS/GNSS/GLONASS/BeiDou
  • Iránytű
  • Mindig bekapcsolt magasságmérő
  • Beépített hangszóró és mikrofon
  • 32 GB-os kapacitás
  • Gyorstöltés

Méret:

  • Magasság: 41 mm
  • Szélesség: 35 mm
  • Mélység: 10,7 mm
  • Az alumíniumtok tömege: 32 g

Az Apple Watch Series 8 használatához iPhone 8 vagy újabb iPhone és legalább iOS 16-os rendszer szükséges.
Egyes szíjak csak külön kaphatók. Egyes funkciók nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.
A bőr- és rozsdamentesacél szíjak nem vízállók.
A (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével az AIDS ellen küzdő Global Fund alapítványt és (RED) kezdeményezést támogatjuk. Mostantól 2022. december 31-ig az érintett összeg fele az alapítvány COVID-19-járvány leküzdésére irányuló tevékenységét segíti, ezzel is mérsékelve a hatást, amit a járvány kitörése mért az AIDS elleni küzdelemre.
A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A teljes listát itt találod.
https://www.apple.com/hu/watchos/feature-availability/

 


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.04)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 172 135 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You