Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular 40mm éjfekete alumíniumtok, éjfekete sportszíj (MNPL3CM/A)

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. szeptember 07

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
184 180 Ft
Beépített GPS Igen
Lépésszámláló Igen
Pulzusmérés csuklóról Igen
Érintő kijelző Igen
Por és vízállóság 50 méterig vízálló
Térképet mutat/kezel Igen
Óraüveg Ion-X üvegborítás
Alvásfigyelő Igen
Processzor típusa S8 SiP 64 bites, kétmagos processzor
RAM mérete 32 GB
Kijelző típusa OLED
Wi-Fi Igen
Bluetooth Igen
SIM kártya-hely eSIM
Tömeg 27.8 g

Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular 40mm éjfekete alumíniumtok, éjfekete sportszíj (MNPL3CM/A)

Tulajdonságok:

Megmutatja, mennyire megéri.
Három stílusos színben elérhető tok. Hatékony érzékelők, melyek hasznos információkkal szolgálnak, hogy egészség­tudatosabb és aktívabb életet élhess. Innovatív biztonsági funkciók. Kényelmes megoldások a kapcsolat­tartásra. Gyorsabb kétmagos processzor a nagyobb teljesítményért. Az Apple Watch SE telis-tele van funkciókkal, és minden eddiginél jobban megéri.

Stílusosan villámgyors.
Az Apple Watch SE három különböző színű tokkal kapható: éjfekete, csillagfény és ezüst. Az új S8 SiP-nek köszönhetően pedig akár 20%-kal gyorsabb, *1 így még többre képes.

Úszkálhatsz az élményekben.
Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. *2 Az uszo­dá­ban mérheted vele a rész­időidet és a sorozataidat. Nyílt vízen pedig rögzítheted az út­vonaladat, és még akkor is pontos mérő­számokat mutat, ha úszó­deszkát használsz. Akár csak pancsolsz, akár úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.

Környezettudatos tervezés.
Az áttervezett hátlapot új gyártási eljárással állítottuk elő, amely több mint 80%-kal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást eredményez. Színben tökéletesen illeszkedik az óra­tok­hoz, amely 100%-ban újra­hasznosított alu­míniumból készült.

Több mérőszám. Több motiváció.
A tevékenység­gyűrűkkel aktív és motivált maradhatsz. A tovább­fejlesztett Edzés appal pedig úgy mozoghatsz, ahogy még soha. Kipróbálhatsz testre szabható edzéseket, és olyan sokoldalú fitnesz­mérőszámokat is használhatsz mint a Pulzuszónák, Lépéshossz, Talajérintési idő vagy Vertikális oszcilláció.

Ütközésészlelés. Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.
Az Apple Watch SE mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. *3 Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS-t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűj-töttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.

Figyel a szíved egészségére.
A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu­sod, vagy szabálytalan a szívritmusod. *4

Kiegyensúlyozottan a Tudatosság appal.
A Tudatosság app segít csök­kenteni a stresszt, jobban jelen lenni a minden­napokban, és mentálisan felkészülni az új kihívásokra. Nyugtató légző­gyakorlatokat végezhetsz vele, a befelé figyelést pedig rövid, gondolat­ébresztő témával ösztönzi.

Tudj meg többet csukott szemmel.
Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt­működve következetes időrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitűzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend­jeid­ből láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.
Felveheted a telefont az erdő közepén, és a tópartról is küldhetsz üzeneteket. Egy pillanat alatt átláthatod az ér­te­sítéseidet, az Apple Payjel *5 pedig szinte bármit kifizethetsz az órád­dal. A mobil­hálózatos változat rengeteg lehetősé­get kínál – akkor is, ha épp nincs nálad a telefonod. *6

Alakítsd kedvedre appokkal.
Az App Store-ban elérhető több tíz­ezer alkalmazással kibővítheted az órád tudását. Akár a tenisz­játékodon erősítenél, akár bringázáshoz vagy tömeg­közlekedés­hez használnád, szinte bármihez akad egy app. Ráadásul számos kedvenc iPhone-alkalmazásod Apple Watchra tervezett változatát is megtalálhatod.

Zenék, podcastok és hangos­könyvek az órádon. Jól hangzik.
Párosítsd az Apple Watchod az AirPodsoddal, ha zenés motivációra vágysz – az Apple Music több millió számával mindig lesz miből erőt meríteni. *7 Vagy hallgat­hatsz hangos­könyveket, és kedvenc podcast­jaid legújabb epizód­jai­ban is elmerülhetsz. Így bőven akad lelkesítő tartalom az edzéseidhez, a szabad­nap­jaidon pedig lesz, ami kikapcsol.

Friss stílus egy mozdulattal.
Az Apple Watchot úgy ter­vez­tük meg, hogy egy pillanat alatt lecserélhesd rajta a szíjat. Rengeteg különböző stílus és szín között nézelőd­hetsz, és még Nike szíjakat is választ­hatsz. Így villám­gyorsan változtathatsz az órád megjelenésén.

Számlapok számtalan változatban.
Válogass a több tucat Apple által tervezett és az új Nike szám­lapok között. Tedd őket egyedivé az igényeidre szabott kompli­kációkkal, színekkel és stílu­sokkal, és ha szeretnéd, oszd meg e-mailben vagy üzenetben a barátaiddal és a család­tagjaiddal.

Tárca.
Tárold itt a beszálló­kártyáidat, a mozi­jegyeidet és a hűség­kártyáidat, hogy mindig nálad legyenek.

Zaj.
A Zaj app tudatja veled, ha annyira erős körülötted a zaj, hogy az már káros lehet a hallásodra.

Otthon.
Az óráddal a világítást, a ter­mosz­tátot és a garázs­kaput is vezérel­heted, sőt a biztonsági kamerához is hozzáférhetsz, hogy lásd, ki áll az ajtó előtt.

Térképek.
Találj meg helyeket, és hasz­náld a Térképek részletes navi­gá­cióját az órádon is. Akár azt is beállíthatod, hogy az Apple Watch finom rezgéssel jelezze, amikor kanya­rodnod kell.

Készülékek, tárgyak, emberek – találd meg mindet.
Az Apple Watchoddal megkeresheted az eszközeidet, sőt akkor is megpingel, ha ottfelejted valahol az iPhone-odat. Meg­nézheted, merre járnak a barátaid, vagy hol van az AirTaged. Mindezt az órádról.

Cikluskövetés.
Jegyezd fel egy koppin­tással a menstruációd adatait, a külön­böző tüneteket, például a görcsö­ket, és figyeld a következő termékenységi ablakod előrejelzését. *8

Kamera-távirányító.
Az Apple Watchot az iPhone-od kamerájának kereső­je­ként is használhatod. Láthatod rajta a kép elő­nézetét, időzítőt állíthatsz be, vagy azonnal lőhetsz is egy képet.

Gyógyszerek.
A Gyógyszerek app diszkréten emlékeztet a gyógyszer­szedésre, amit kényelmesen és gyorsan naplózhatsz is. *9

Környezet­védelem.
Termékeink környezeti lábnyomáért teljes életciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újra­hasznosított és fenn­tartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watch számos jellemzője szolgálja a környezeti hatások csökkentését.

1. Az eredmények gyakori felhasználói műveletek végrehajtását tükrözik. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte a második generációs Apple Watch SE iPhone-nal párosított proto­típusain és az első generációs Apple Watch SE iPhone-nal párosított sorozatgyártott modelljein. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftver­verzió futott. Az eredmények az Apple Watch hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.
2. Az Apple Watch Series 8 és az Apple Watch SE az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük. A vízállóság mértéke nem állandó jellemző, és idővel csökkenhet. További információ: support.apple.com/hu-hu/HT205000. Az Apple Watch Series 8 emellett IP6X porállósági besorolású.
3. Az Apple Watch Ultra (Cellular), az Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. Ha mobilhálózat nélküli Apple Watchon szeretnéd használni a Vészhelyzet – SOS funkciót, ahhoz a párosított iPhone-nak a közelben kell lennie, vagy az Apple Watchnak egy ismert Wi-Fi-hálózathoz kell csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi-Fi-hívás funkciót.
4. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges. A funkció használata nem ajánlott 22 évesnél fiatalabbaknak és olyan személyeknek, akiknél pitvar­fibrillációt állapítottak meg.
5. Az Apple Pay nem minden országban érhető el. Az Apple Payt támogató országok és térségek listáját itt találod: support.apple.com/hu-hu/HT207957.
6. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A kapcsolat minősége a hálózat elérhetőségétől függ. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.
7. Az Apple Music csak előfizetéssel használható.
8. A Cikluskövetés alkalmazás nem alkalmas fogamzásgátlási célokra. A Cikluskövetés alkalmazásból származó adatok nem használhatók betegségek diagnosztizálására.
9. A Gyógyszerek funkció soha nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt. A gyógyszereid beteg­tájékoztatója további információkat tartalmaz, de az egész­séged­del kapcsolatos döntések előtt minden esetben kérd ki a kezelő­orvosod véleményét.

Technikai adatok:

  • 40 mm-es tokméret
  • LTPO OLED Retina kijelző
  • Akár 1000 nites fényerő
  • Ion-X üveg kijelző
  • S8 SiP 64 bites, kétmagos processzorral
  • W3 vezeték nélküli chip
  • Fizikai visszajelzést adó Digital Crown
  • Második generációs optikai pulzusmérő
  • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról
  • Értesítés szabálytalan szívritmusról
  • Nemzetközi segélyhívás
  • Vészhelyzet – SOS
  • Ütközésészlelés
  • Esésészlelés
  • 50 méterig vízálló
  • LTE és UMTS
  • Wi-Fi
  • Bluetooth 5.0
  • GPS/GNSS
  • Iránytű
  • Mindig bekapcsolt magasságmérő
  • Beépített hangszóró és mikrofon
  • 32 GB-os kapacitás

Méret:

  • Magasság: 40 mm
  • Szélesség: 34 mm
  • Mélység: 10,7 mm
  • Tok tömege: 27,8 g

Az Apple Watch SE használatához iPhone 8 vagy újabb iPhone és legalább iOS 16-os rendszer szükséges.
Egyes szíjak csak külön kaphatók. Egyes funkciók nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.
A bőr- és rozsdamentesacél szíjak nem vízállók.
A (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével az AIDS ellen küzdő Global Fund alapítványt és (RED) kezdeményezést támogatjuk. Mostantól 2022. december 31-ig az érintett összeg fele az alapítvány COVID-19-járvány leküzdésére irányuló tevékenységét segíti, ezzel is mérsékelve a hatást, amit a járvány kitörése mért az AIDS elleni küzdelemre.
Tok- és szíjkombináció csak egy adott kollekción belül (Apple Watch, illetve Apple Watch Nike) állítható össze.
A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.04)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 171 285 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You