Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
ASUS ROG gamer notebbook vásárlásakor ráadás headsetet és táskát kapsz!

ASUS ROG gamer notebook vásárlásakor ráadás headsetet és táskát kapsz!
Vásárolj az alábbi ASUS ROG Notebookok közül
és legyen tiéd mellé egy ASUS ROG Delta S wireless headsetet
és egy ASUS ROG ARCHER táska.
Nincs más dolgod mint vásárlás után regisztrálni az ASUS oldalán:
https://asuspromo.hu/Gamer%20bundli
Az akció érevényes 2023. március 31-ig, vagy a készlet erejéig.

Kategóriák

Laptop, notebook, tablet
1245205,1304487,1304469,1285501,1310747,1303947,1285931,1285513,1299869,1285969,1286011,1285951
Laptop, notebook, tablet
Az aqua.hu/ajanlat/asusbundle az AQUA webáruház 'ASUS' ajánlatába tartozó termékeit bemutató aloldala. Az ajánlat csak webes megrendelés esetén érvényes.

Az oldalon szereplő ajánlatok csak webes megrendelés esetén érvényesek, a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint, vagy a készlet erejéig. Az ajánlatban az aloldalon éppen megjelenő termékek vesznek részt, ezen termékek köre változhat. A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag a készlet erejéig történik. Aloldalunk az éppen aktuális készletszint szerinti fogyasztói árat mutatja, amennyiben új készletbeérkezés történik a fogyasztói árak módosulhatnak.

Egy vásárlás során csak háztartásban használatos mennyiséget lehet megvásárolni. Duplikált rendelés, vagy többlet rendelés esetén, fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk, vagy módosítsuk azokat a rendeléseket, melyek nem tesznek eleget a szabályzatban foglaltaknak. A termékek kosárba helyezése nem tekinthető foglalásnak, a termékek kizárólag a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra.

Más akcióval nem összevonható.

Az AQUA webáruház fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot a vásárlók tájékoztatását követően bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse. Az említett esetleges módosításokról a www.aqua.hu oldalon informálódhatsz.A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mailben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az ajánlati oldalon szereplő termékek árai 27%-os ÁFA-t tartalmaznak. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk, a képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Az AQUA Webáruház Általános Szerződési Feltételei az alábbi oldalon találhatók: https://aqua.hu/aszf.html, míg az Adatkezelési tájékoztatónk elérhető az alábbi linken: https://aqua.hu/adatvedelmi-tajekoztato.html