Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0


Vásárolj ASUS gamer notit és játsz felhőtlenül 6 hónapig a Microsoft Game Pass keretében!
https://rogpromo.hu/

Kategóriák

Laptop, notebook, tablet
1135910,1085052,1132232,1132290,1132280,1132296,1132260,1121518,1131788,1072606,1121494
Laptop, notebook, tablet

PROMÓCIÓ MENETE, ÉRVÉNYESSÉGE ÉS FELTÉTELEI:

1) Vásárolj egy, a promócióban részt vevő ASUS gamer laptopot 2021. december 06. –  2022. Január 31. közötti keltezésű számlával.

2) A számla keltezésétől számított 14 napon belül regisztráld a megvásárolt laptopot sorozatszámmal, és a számla feltöltésével ezen a weboldalon. (https://rogpromo.hu/)

3) Sikeres regisztrációddal a készlet erejéig 6 hónapnyi Microsoft Game Pass kódot kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre

AZ „ASUS Microsoft Game Pass Promó” RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA itt érhető el:
https://rogpromo.hu/ASZF_Gamepass.pdf


Az aqua.hu/ajanlat/lasus_gamepass az AQUA webáruház 'ASUS Microsoft Gamepass' ajánlatába tartozó termékeit bemutató aloldala. Az ajánlat csak webes megrendelés esetén érvényes.

Az oldalon szereplő ajánlatok csak webes megrendelés esetén érvényesek, a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint, vagy a készlet erejéig. Az ajánlatban az aloldalon éppen megjelenő termékek vesznek részt, ezen termékek köre változhat. A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag a készlet erejéig történik. Aloldalunk az éppen aktuális készletszint szerinti fogyasztói árat mutatja, amennyiben új készletbeérkezés történik a fogyasztói árak módosulhatnak.

Egy vásárlás során csak háztartásban használatos mennyiséget lehet megvásárolni. Duplikált rendelés, vagy többlet rendelés esetén, fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk, vagy módosítsuk azokat a rendeléseket, melyek nem tesznek eleget a szabályzatban foglaltaknak. A termékek kosárba helyezése nem tekinthető foglalásnak, a termékek kizárólag a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra.

Más akcióval nem összevonható.

Az AQUA webáruház fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot a vásárlók tájékoztatását követően bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse. Az említett esetleges módosításokról a www.aqua.hu oldalon informálódhatsz.A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mailben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az ajánlati oldalon szereplő termékek árai 27%-os ÁFA-t tartalmaznak. Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk, a képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

Az AQUA Webáruház Általános Szerződési Feltételei az alábbi oldalon találhatók: https://aqua.hu/aszf.html, míg az Adatkezelési tájékoztatónk elérhető az alábbi linken: https://aqua.hu/adatvedelmi-tajekoztato.html