Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

24" BenQ BL2420PT LED monitor fekete (9H.LCWLA.TBE / 9H.LCWLA.TPE)

Jótállás: 3 év

Rendelhető


111 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 104 150 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Képátló (inch) 23.8
Panel típusa IPS
Maximális felbontás 2560 x 1440 pixel
D-SUB igen
DVI igen
HDMI igen
DisplayPort igen
Képfrissítési frekvencia 60 Hz
Látószög H/V 178°/178°
Fényerő (cd/m2) 300
Képarány 16:9 Wide képarány
Válaszidő (ms) 5
Hangszóró igen
Kontraszt arány 20 000 000:1
Falra szerelhető igen
Falra szerelhető, szabvány VESA: 100x100mm
USB igen
Szélesség 563 mm
Maximális magasság 525 mm
Vastagság 240 mm
Energiaosztály G

24" BenQ BL2420PT LED monitor fekete (9H.LCWLA.TBE / 9H.LCWLA.TPE)

Tulajdonságok:

A BL2420PT 23,8”W 2560x1440 kijelzővel - a beépített BenQ által továbbfejlesztett IPS technológiával - 77%-kal nagyobb munkaterületet és megnövelt hatékonyságot, termelékenységet kínál a CAD/CAM, az animációs, a videó szerkesztés és grafikai művészetek szakembereinek. A megjelenített színek a legfinomabb pontossággal rajzolódnak ki a monitoron, bármely szögből is tekint rá. A 10-bites panel több, mint egy milliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, így minden egyes kép eleven és színekben gazdag lesz.

A professzionális monitorok pontosságra tervezve

  • 178°/178° ultra-széles betekintési szög: Azoknak, akik a tökéletes és autentikus színeket keresik, gyakorlatilag bármely betekintési szögből - balról, jobbról, fentről és lentről egyaránt.
  • 100% sRGB ultra-élénk IPS technológia: Azoknak, akiknek a 72%-os NTSC monitor színárnyalat kevés, és gazdag árnyalatokra és élénk tónusokra vágynak.
  • Színelváltozás mentes kijelző: Azoknak, akik következetes színekre vágynak, függetlenül attól, hogy honnan nézik a monitort.

CAD/CAM

A professzionális CAD/CAM mérnökök és dizájnerek számára rendkívül részletes megjelenítés - tisztaság, színhűség és pontosság - szükséges, amely létfontosságú munkájuk során. A BenQ BL sorozata számos monitormegoldást kínál, amelyek kielégítik az igényt a maximális teljesítmény iránt, valamint a CAD/CAM üzemmód segítségével még a legapróbb részlet is megjelenik, legyen szó akár Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA vagy egyéb CAD/CAM szoftverről. Felismerve a multi-tasking és az együttműködés igényét, a monitorok átgondolt funkciókkal segítik a párhuzamos feladatfuttatást, összehasonlítást és a termelékenységet. Lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a tervezési munka több kolléga által is megvitatható legyen.

  • CAD/CAM üzemmód: A bonyolult drótvázak megjelenítéséhez, kapcsolja be a CAD/CAM üzemmódot, így a monitor szín és kontraszt beállításai úgy változnak meg, hogy egyetlen vonalat és egyéb grafikai információt is elveszítene.
  • SolidWorks bizonyítvány: A SolidWorks bizonyítvány tanúsítja, hogy a Solidworks Solution partner megjelenítése megfelel a professzionális elvárásoknak a CAD/CAM szoftver-felhasználók számára.

Animáció

A professzionális animációs szakemberek személyesítik meg a mozgó képeken a művészetet, így minden apró részletnek kiemelkedően fontos szerepe van az élettel teli alkotás eléréséhez. A vizuális művészek igényeire a BenQ BL sorozat adja meg a választ, ugyanis kompromisszumok nélküli pontosságot, következetese színárnyalatokat, széles képoptimalizálási lehetőségeket kínál, mint például a fényerő-fokozó animáció üzemmód. Ezeken felül számos megtekintési funkcióval is rendelkezik a monitor, amelyekkel párhuzamosan végezhetők el a színmódosítások. Egyetlen részlet sem menekülhet az alkotó szemei elől!

  • Animáció üzemmód: A sötét tónusú helyeken található, nagy részletességű textúrák megkülönbözetésére a BenQ kifejlesztette az animáció üzemmódot, amely a - világos részek túlexponálása nélkül - emeli meg a kép fényerejét. Ez a funkció lehetővé teszi a rajzolóknak, hogy könnyedén finom hangolják az animációt.
  • 10-színtű beállítási lehetőség az animáció üzemmódban: A kijelző fényerejének 10 szintes beállításával a sötét tervezési területek is pontosan jelennek meg.

Videoszerkesztés

A színhelyesség és a tiszta vonalak megjelenítése rendkívül fontos a professzionális videó szerkesztés területén dolgozóknak. A BenQ BL sorozata 100%-ban sRGB monitorokból áll, amelyek QHD felbontásban kínálnak valódi, élethű színekkel, éles és tiszta megjelenítést. A nagyméretű munkafelület teljes hozzáférést biztosít a szerkesztőknek a szerkesztői eszközökhöz, az alkalmazásokhoz és a képekhez, amelyekkel dolgoznak, így maximális hatékonysággal láthatják el feladatukat.

  • Optimális színpontosság: A BL sorozat monitorai között találhatók olyanok is, amelyek lefedik a REC. 709 színteret. A színtér szabványosan a HDTV-khez lett kifejlesztve, így a natív REC. 709 színhűség biztosítja minden egyes szín optimális pontosságú megjelenítését.

Grafikus művészek

Nagyszerű társa lehet a grafikus művészeknek, fotósoknak, retus szakembereknek ez a kiváló minőségű monitor, amely nagy felbontású, kiváló színhűséggel és nagysebességű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik. A BL sorozat a legnagyobb, 2560x1440 pixel - felbontású, 100% sRGB kompatibilis monitor, amely a BenQ továbbfejlesztett IPS technológiájával rendelkezik, amelyek segítségével egyenletes és megbízható színeket és minden részletében pontosan kidolgozott képeket garantál, gyakorlatilag bármely látószögből nézve is. A többféle csatlakozási lehetőség és a különféle üzemmódok lehetőséget adnak a felhasználóknak arra, hogy sokféle eszközt csatlakoztassanak és többfeladatos munkát is egyszerűen végrehajthassanak.

  • QHD felbontás: A 2560x1440 ultra-magas felbontás (QHD) több, mint 77%-kal nagyobb munkaterületet kínál, mint a 1920x1080 FHD felbontás. A nagyobb képpont-sűrűség részletesebb képernyő-megjelenítést tesz lehetővé.

Egylépéses telepítés - optimális megjelenítés testre szabással

A Display Pilot szoftver egy teljes testre szabást kínáló csomag, amellyel a tervezők saját igényeik szerint változtathatják a monitor beállításait. Az Application Tuning funkcióval lehetőség van színséma hozzárendeléshez a rendszeresen használt alkalmazásokhoz. A Display Pilot szoftver pedig automatikusan kiválasztja és beállítja a megfelelő színsémát. Egyé, a Display Piloton keresztül elérhető funkciók pedig: Auto Pivot, Asztal méretezés, PIP/PBP és egyéb OSD beállítások, mint például a fényerő szabályozás.

Ergonómia a munkában - a maximális tervezési kényelemért

  • Ergonomikus monitor: A monitor széles állítási lehetőségeivel – magasság, billentés, forgatás, fordítás – tökéletesen, egyedileg testre szabható a saját munkahely, valamint a maximum 140mm-es magasságállítás révén a személyes használati szokásoknak is teljes mértékben megfelel.
  • Auto-Pivot: Az automatikus pivot érzékeli a monitor elforgatását és annak megfelelően dinamikusan - álló vagy fekvő tájolásba és a Windows vagy a videokártya állítása nélkül - forgatja el a megjelenítet tartalmat.

BenQ szabadalmaztatott villogás-mentes technológia

A BL sorozat a legújabb BenQ által szabadalmaztatott villogás-mentes technológiával van felszerelve. A technológia kiküszöböli a minden fényerő-szinten fennálló villogást és a hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A hagyományos LCD kijelzők 200-szor cserélnek képet másodpercenként. Ez a villogás az ember számára már nem érzékelhető, azonban a szem érzékeli a villogást, így ezért is fontos, hogy enyhítsük a szemre nehezedő stresszt, amit a villogó képernyő okoz és tartsuk egészségben szemeit, miközben egy új terven dolgozik.

Egyedülálló alacsony kék-fénykibocsátás üzemmód

Kék fényt minden monitor kibocsát, olyan spektrumban, mely zavarhatja a szemet. A BenQ egyedülálló Alacsony kék fénykibocsátó technológiája csökkenti a kék fény kibocsátást és lehetőséget biztosít az egészségesebb számítógép használatra. A kék fénykibocsátás csökkentéséhez válassza a négy rendelkezésre álló Alacsony kék-fénykibocsátó üzemmódok közül - az OSD gomb segítségével - a legmegfelelőbbet:

  • Multimédia üzemmód (30%-os kékfény-csökkentés) megtartja a kimagasló képminőséget fotók, videók, animációk vagy egyéb multimédia megjelenítésekor, azonban jelentősen csökkent a kék fény kibocsátása.
  • Web-szörf üzemmód (50%-os kékfény-csökkentés) optimalizálja a weboldalak olvasási élményét
  • Irodai üzemmód (60%-os kékfény-csökkentés) biztosítja a szem kényelmét és egészségét, miközben a szövegszerkesztési, email és egyéb irodai feladatok hatékonysága növekszik.
  • Olvasási üzemmód (70%-os kékfény-csökkentés) azt a helyzetet szimulálja, mintha valódi papírt tartana szemei előtt. Ebookot, hosszú dokumentumot vagy egyéb anyagot, amely hosszabb koncentrációt igényel.

Egyéb csatlakozók:

  • DVI-DL
  • Audio ki- és bemenet

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.23)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (04.23)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 104 150 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You